Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση της Χρυσής Αυγής Ναυπλίου σε “ΒΗΜΑ” και ΣΥΡΙΖΑ!!



Βρίθουν ψευδολογίας και χολής εναντίον της Χρυσής Αυγής για άλλη μία φορά τα καθεστωτικά μέσα, που βρήκαν άλλη μία ευκαιρία να υπηρετήσουν το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Ο λόγος για τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί «επεισοδίου» στο Ναύπλιο εμπρός από τα γραφεία κάποιου συλλόγου.

Έχουμε πολλάκις τονίσει ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκει θέση στα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, μόνο όταν είναι να συκοφαντηθεί, σε πλήρη αντίθεση με τις οδηγίες του ΕΣΡ και την κοινής λογικής. Στην μανία τους να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή, όμως, αυτογελοιοποιούνται δείχνοντας εμφανώς την εμπάθεια τους και το συμφέρον που τους οδηγεί στο να κάνουν όλα αυτά που προείπαμε. Γράφει, λοιπόν, το καθεστωτικό «Βήμα», παραθέτοντας της δηλώσεις κάποιας κυρίας.

«Προκλητικοί, λεκτικά, μαυροφορεμένοι και κρατώντας σημαίες, στάθηκαν απέναντι. Τους είπαμε να μην μπουν στον χώρο του συλλόγου. Κάποια στιγμή μερικοί πλησίασαν συνοδεύοντας μια ηλικιωμένη κυρία. Τους ζητήσαμε πάλι να μην μπουν μέσα, καθώς η κυρία δεν είχε ανάγκη συνοδείας και απέναντι στη θέα τους καλέσαμε την Αστυνομία» αφηγείται η κυρία Σταυρουλάκη.

Δηλαδή οι Χρυσαυγίτες συνόδευσαν μια ηλικιωμένη κυρία στα γραφεία του Συλλόγου και έπειτα οι υπεύθυνοι του Συλλόγου στην θέα των Χρυσαυγιτών κάλεσαν την αστυνομία, μάλλον για να συλλάβει τους Χρυσαυγίτες για το κακούργημα της «συνοδείας ηλικιωμένου». Το πώς γίνεται να ταυτίζονται τόσο συχνά τα καθεστωτικά μέσα των «εθνικών εργολάβων» και καναλαρχών με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα το αφήσουμε να το σκεφτεί ο μέσος «αντισυστημικός» υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ.Τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα όμως; Ας δούμε την ανακοίνωση της Τ.Ο. Αργολίδας:

«Δεν ανεχόμαστε τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ναύπλιο από τον Σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού», καθώς η πρόκληση του να χορηγεί τρόφιμα σχεδόν αποκλειστικά σε Ρομά και αλλοδαπούς της περιοχής ξεπερνά κάθε όριο. Λόγω της εγγύτητας των γραφείων του Συλλόγου με τα γραφεία της Οργάνωσης Αργολίδας του Κινήματος διαπιστώσαμε και μόνοι μας ότι οι πολυάριθμες καταγγελίες που δεχθήκαμε από Ναυπλιώτες είχαν απόλυτη βάση. Την ίδια ώρα που η «Πύλη Πολιτισμού» γυρίζει την πλάτη σε συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέρει τρόφιμα σε εβδομαδιαία βάση σε Ρομά και αλλοδαπούς της ευρύτερης περιοχής. Στους Ρομά που λαμβάνουν από την Πολιτεία ότι είδους επίδομα υπάρχει, την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα είναι άνεργα και με μηδενικούς πόρους. Στους Ρομά που έλαβαν επιχορηγήσεις για κατοικίες και που έχουν ρημάξει το βιός των κατοίκων της Αργολίδας. Στους Ρομά που ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών, που σχετίζονται με όλα τα είδη εγκληματικότητας και τραμπουκίζουν καθημερινά.

Δεν ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο συγκεντρωθήκαμε την Τετάρτη το απόγευμα κάτω από τα γραφεία μας, την ώρα που ο Σύλλογος είχε ανοίξει την «Πύλη Πολιτισμού» για τους αγαπημένους του Ρομά, θέλοντας να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτή την πρόκληση. Χαρακτηριστικά ήταν τα περιστατικά όπου μπροστά στα μάτια μας αρκετοί Έλληνες απευθύνθηκαν για τρόφιμα στον Σύλλογο και αποχώρησαν σαστισμένοι χωρίς ούτε μια τσάντα. Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε ότι προς υπεράσπιση των Ρομά για μια ακόμη φορά έσπευσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διάφοροι κομμουνιστές και οι αναρχικοί της περιοχής. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Κοδέλας έτρεξε να συμπαρασταθεί στους Ρομά της Νέας Κίου που χρόνια τώρα κλέβουν ρεύμα στην «υγεία των κορόιδων».

Καταγγέλλουμε στους Ναυπλιώτες και Αργολιδείς συμπατριώτες μας την «Πύλη Πολιτισμού»- στην ουσία πρόκειται για μια παρέα αριστεριστών - για απροκάλυπτο ρατσισμό και διάκριση εις βάρος των Ελλήνων. Παραδίδουμε στη κρίση των Αργολιδέων τα κόμματα και το προσωπικό τους στην Αργολίδα, αυτούς που ενώ ποτέ δεν έσκυψαν πάνω από τον Έλληνα που νιώθει με πόνο τι σημαίνει «συμβίωση» με τους Ρομά, χαϊδεύουν και αβαντάρουν όσους ζουν παρασιτικά εις βάρος των συμπατριωτών μας .Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα γνήσιο Λαϊκό Κίνημα, έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί δεκάδες διανομές τροφίμων αυστηρά σε συμπατριώτες μας και αυτό θα κάνει σύντομα και στην περιοχή μας. Για εμάς απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων έχουν οι Έλληνες. Να γνωρίζουν όλοι ότι η κόκκινη χούντα των ανθελλήνων τελειώνει και στην Αργολίδα».

ΥΓ. Διαβάστε πως παρουσίασε το γεγονός η σημερινή "Ημερησία" του Μπόμπολα. "Οι Χρυσαυγίτες απαιτούσαν να σταματήσει η διανομή τροφίμων, γιατί τους ενοχλούσε το γεγονός ότι πιθανότατα θα δινόταν φαγητό και σε άστεγους". Το ξαναλέμε: Στην προσπάθειά τους να μας συκοφαντήσουν έχουν χάσει ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ με την πραγματικότητα!

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: