Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Οι επικύψεις του Αβραμόπουλου σε Ερντογάν - Νταβούτογλου...!!



Επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκε με σκοπό την αναθέρμανση σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας. Το πλαίσιο των επαφών θυμίζει τον αμερικανικό σχεδιασμό του 1999...

σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να υπάρξει συνεννόηση Αθηνών – Άγκυρας σε ζητήματα «χαμηλής πολιτικής». Οι υπουργοί εξωτερικών συμφώνησαν ώστε να διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, ενώ παράλληλα θα συνεδριάσει το ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ. Συγκεκριμένα, το ζήτημα που τους απασχόλησε αφορά στο πλαίσιο συνεργασίας που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στο ελληνικό υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το τουρκικό υπουργείο εσωτερικών για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Υπενθυμίζουμε ότι προσφάτως είχε συναντηθεί και ο αρχηγός της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλος με τον υπουργό εσωτερικών της Τουρκίας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον «ραγιαδισμό» της μνημονιακής μας κυβέρνησης και υπογράφοντας συμφωνία με την τουρκία υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κεμάλ. Κατάπτυστες εικόνες που πλήττουν το ιστορικό παρελθόν της Ελλάδος και προσβάλλουν την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τον Κεμάλ.

Επιπροσθέτως, στην συνάντηση Αβραμόπουλου στην Άγκυρα, συζητήθηκε να υπογραφεί μνημόνιο κατανόησης για τη συνεργασία στις θαλάσσιες μεταφορές, καθώς και κοινή διακήρυξη για τη συνεργασία και το πλαίσιο συνεργειών μεταξύ επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού. Με λίγα λόγια, η μνημονιακή συγκυβέρνηση όντας πιστή στις επιταγές των ξένων και εγχώριων τοκογλύφων, προωθεί το ξεπούλημα της Ελλάδος στους τούρκους επιχειρηματίες. Για να κλείσει ακόμα «καλύτερα» η συμφωνία, ο Νταβούτογλου πριν παραθέσει επίσημο γεύμα στην ελληνική αντιπροσωπεία έδειξε στον Αβραμόπουλο τις φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ και του Ελευθερίου Βενιζέλου που κυριαρχούν στον χώρο! Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Αβραμόπουλος θα λύσει και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που προέρχεται κατά κόρον από την τουρκία, καθώς οι τούρκοι θα «κάνουν τα πάντα» και θα σταματήσουν να στέλνουν πλέον τις ορδές των λαθρομεταναστών που ρημάζουν την χώρα μας… Όσο και να προσπαθούν, όμως, να κοροϊδέψουν τον Έλληνα πολίτη, δεν τα καταφέρνουν!

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: