Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

H Χρυσή Αυγή καταγγέλλει: Σούζα στον Σύριζα η ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατήγγειλε στην βουλή την άνευ προηγμένου συστημική επίθεση που δέχεται οργανωμένα η Χρυσή Αυγή από τα κόμματα και τον κρατικό μηχανισμό εξαιτίας της ραγδαίας άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Επισήμανε ότι πριν την τελευταία τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά είχαμε δεχθεί μια ανάλογη επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων . Τις επιθέσεις αυτές δεν τις καταδίκασε κανένας γιατί όπως φαίνεται η βία είναι καλή μόνο όταν στρέφεται εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα το πρωί έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό.. αντί οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Προ-Πο  και του Υπουργείου Δικαιοσύνης να στρέψουν την προσοχή της στην σύλληψη και εξιχνίαση των τρομοκρατών δρουν λες και είναι οι ίδιοι οι υποκινητές αυτού του δόλιου σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής. Μετά από μια προβοκατόρικη ερώτηση του σύριζα προς τον Υπουργό Προ-Πο, που καταγγέλλει μια παράνομη κάμερα που υπάρχει στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής και σύριζα κατά τον παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα των οχημάτων και των διερχομένων έσπευσε εισαγγελέας με την συνοδεία της κρατικής ασφάλειας ενώ ίδιες κάμερες υπάρχουν καις τα γραφεία της ΝΔ όπως και σε εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Κλείνοντας είπε στους Συριζαίους και στην κυβέρνηση ότι δεν γίνετε να μας βάζουν και βόμβες και να είμαστε κατηγορούμενοι. Την απάντηση τους για όλα όσα κάνουν θα την πάρουν από τον ελληνικό λαό που θα δώσει βροντερό παρών στην γενική απεργία που θα γίνει αύριο.

Τέλος έθεσε τον Υπουργό Προ-Πο προ των ευθυνών για ότι προκύψει στους εορτασμούς των 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων όπου η Χρυσή Αυγή έλαβε επίσημη πρόσκληση και προκάλεσε ανησυχία στους υμνητές του Στάλιν. Τόνισε ότι αυτοί οι εκπρόσωποι δεν μπορούν να ξεσηκώσουν τον περήφανο Γιαννιώτικο λαό εναντίον της Χρυσής Αυγής και ας το πάρουν χαμπάρι ότι έχουν τελειώσει μια για πάντα, η αιματοβαμμένη πορεία του ΚΚΕ  θα είναι σκελετός στην ντουλάπα της νεοελληνικής ιστορίας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: