Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κοινωνική κατάρρευση: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι άνεργοι!


Κοινωνική κατάρρευση: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι άνεργοι!
Με συνεντεύξεις στα φίλα προσκείμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και με ευχολόγια σε εκδηλώσεις και συνέδρια, δεν λύνεται το βαθύτατο οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Μπορεί η κυβέρνηση, δια στόματος πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού οικονομικών να δηλώνει αισιόδοξη και ικανοποιημένη από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, τα στοιχεία όμως που δημοσιοποίησε ο ΟΑΕΔ και αφορούν τον μήνα Ιανουάριο, αποδεικνύουν το βατερλώ της.
Κατακόρυφη άνοδο της ανεργίας και δραματική μείωση της απασχόλησης δείχνουν τα στοιχεία του οργανισμού για τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, οι άνεργοι ανέρχονται σε 1.025.954, εκ των οποίων οι 196.167 δήλωσαν πως δεν αναζητούν εργασία. Η ανάλυση του οργανισμού δεν συμπεριλαμβάνει αυτούς, περιοριζόμενη στους υπόλοιπους 829.787. Από αυτούς, το 42,61% είναι άντρες και το 57,39% γυναίκες. Η αύξηση του αριθμού των ανέργων από τον Δεκέμβριο στον Ιανουάριο ανέρχεται σε 4,04%. Επιπλέον, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο απωλέσθηκαν 65.094 θέσεις εργασίας! Το 64% των ανέργων ανήκει στις ηλικίες 30-54, το 25,66% κάτω από τα 30 έτη και ποσοστό 10,34 άνω των 55 ετών. Στο θέμα της εθνικότητος η συντριπτική πλειοψηφία είναι Έλληνες σε ποσοστό 92,16%. Άνεργοι, υπήκοοι χωρών της Ε.Ε. είναι το 1,82% και υπήκοοι τρίτων χωρών το 6,02%. Καθίσταται σαφές, ότι το φαινόμενο της ανεργίας πλήττει κατά κύριο λόγο τους Έλληνες, οι οποίοι και σηκώνουν το δυσβάσταχτο βάρος των φοροεισπρακτικών πολιτικών της κυβέρνησης.
Τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ έρχονται να διαψεύσουν για μια ακόμη φορά την κίβδηλη αισιοδοξία της κυβέρνησης Σαμαρά. Εκεί που η τρικομματική συγκυβέρνηση της απάτης προσποιείται πως διακρίνει το φως, ο Ελληνικός Λαός δε μπορεί παρά να περιμένει το βαθύτερο σκότος. Είναι δε τέτοιο το επίπεδο του θράσους και της ειρωνείας του πρωθυπουργού απέναντι στους Έλληνες, ώστε δηλώνει δημοσίως πως. «θα νικήσουμε διότι πιστεύω στο φιλότιμο των Ελλήνων»! Μόνον που ο Λαός μας, δε πιστεύει πλέον τίποτα απ' όσα δηλώνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, μια κυβέρνηση που εξελέγη με ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις.
Αν συνυπολογίσουμε τα όσα αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών, περί μείωσης του επιπέδου του κατώτατου μισθού, τότε ο Λαός μας δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον, όπως πράττουν οι υποτακτικοί της Τρόικας, Σαμαράς και Στουρνάρας. Κι αν μέχρι πρότινος έπειθαν μερικούς αφελείς και τους κομματικούς τους παρατρεχάμενους για την ορθότητα των θέσεων και της οικονομικής τους πολιτικής, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν την οργή ενός εκατομμυρίου Ελλήνων, το οποίο θα απαιτήσει το αναφαίρετο δικαίωμα του στην εργασία. Και τούτο θα καταστεί πραγματικότητα, όταν το Κράτος θα γίνει Εθνικό και Λαϊκό, όταν το Κράτος θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους, όταν θα σημάνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: