Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

COVID 19: Μια προαναγγελθείσα πανδημία

 

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος, Πολιτικός Κρατούμενος 

Κορονοκρατία ( όπως λέμε τρομοκρατία), απορίες πολλές, μισές αλήθειες, επιλεγμένες, ανακρίβειες, δωροδοκίες, εκβιασμοί, επιλεκτικές  οικονομικές διασώσεις ημετέρων, εκκλησιαστικοί λαγοί και πληθώρα αναπάντητων ερωτημάτων μέχρι να ξεθυμάνει ο τρόμος και να μας εφεύρουν τον COVID 20!

Ένα Ελληνικό κράτος παντελώς απροετοίμαστο.

Εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, η Ελλάδα όπως και ολόκληρη η υφήλιος στροβιλίζεται στην δίνη του κορονοϊού αλλά και των παλινωδιών των διάφορων ανευθυνοϋπεύθυνων αρμοδίων πολιτικών και επιστημόνων.

Όταν ο ιός ο οποίος είναι υπαρκτός (για να μην παρεξηγούμαστε)- κατασκευασμένος ή όχι θα φανεί- εξαπλωνόταν στην Κίνα, οι αρμόδιοι στην Ελλάδα (και όχι μόνον) μάλλον πρέπει να πετούσαν χαρταετό! Αντί να προβλέψουν το αναπόφευκτο, δηλαδή ότι ο ιός θα χτυπήσει και την δικιά μας πόρτα και να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα, ήταν από  χαλαροί έως αδιάφοροι.

Νομοτελειακά ο ιός ήρθε και στην Ελλάδα και βρήκε το Ελληνικό κράτος παντελώς απροετοίμαστο. Δεν είχαν κάνει ούτε τη στοιχειώδη πρόβλεψη για προμήθεια ή κατασκευή μασκών, καμία προετοιμασία σε νοσοκομεία και τις ούτως ή άλλως αφύλακτες εισόδους της πατρίδος μας. Τίποτα!

Οι παλινωδίες με τις μάσκες

Αλλά ας δεχτούμε ότι η εισαγωγή μασκών μιας χρήσης από την Κίνα ή αλλού ήταν αδύνατη λόγω της τεράστιας ζήτησης (κάτι το οποίο θα είχε αποφευχθεί αν είχαμε εργοστάσια στην πατρίδα μας).Για τις υφασμάτινες μάσκες που μπορούσαν να κατασκευαστούν με ιδιαίτερη ευκολία από τους χιλιάδες μικρό αλλά και μεγάλο βιοτέχνες στην πατρίδα μας γιατί δεν έγινε κάτι;!!! Να σας απαντήσω: Οι πάσης φύσεως κυβερνώντες (με απειροελάχιστες εξαιρέσεις) όντας κρατικοδίαιτοι ή ανεπάγγελτοι όχι μόνο δεν μερίμνησαν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά την δαιμονοποιήσαν κιόλας προκειμένου να καλύψουν την εγκληματική τους αδιαφορία και ανικανότητα.

Να θυμίσουμε τι έλεγαν για τις μάσκες, ότι δεν παρέχουν προστασία, βλάπτουν κλπ κλπ κλπ!! Όλα αυτά βέβαια ίσχυαν μέχρι τη στιγμή πού πρώτον κάποιοι ΄΄Ημέτεροι΄΄ έφεραν μηχανήματα παραγωγής μασκών μιας χρήσης και δεύτερον διότι ήρθαν μάσκες από το εξωτερικό, οπότε και οι δικαιολογίες περί μη προστασίας των μασκών από τον κορονοϊό άλλαξαν ρεπερτόριο. Πλέον ήταν υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους!!! Είχαν τελειώσει γραφικότητες όπου ο κύριος Χαρδαλιάς φορούσε μάσκα, ο κύριος Τσιόρδας όχι ή το αντίθετο, με τον έναν να αναιρεί τον άλλον.

Εν τω μεταξύ οι δαιμόνιοι Έλληνες επιχειρηματίες και βιοτέχνες κατασκεύασαν και κατέκλυσαν την αγορά με υφασμάτινες μάσκες καλής ποιότητας καλύπτοντας το κενό που άφησε ο κρατικός μηχανισμός, προστατεύοντας και σώζοντας από τον ιό πάμπολλους συμπολίτες μας, οπότε η ζήτηση για τις μάσκες μιας χρήσης ήτανε πολύ κατώτερη του προσδοκόμενου, αναγκάζοντας για μία ακόμα φορά το καθεστώς να ξαναλλάξει το τροπάριο προκειμένου τα ΄΄δικά΄΄ τους παιδιά να ξεστοκάρουν το εμπόρευμα που παρήγαγαν ή εισήγαγαν.

Πλέον οι υφασμάτινες μάσκες σύμφωνα με τους ΄΄ειδικούς΄΄ δεν παρέχουν πλέον προστασία!!!Μόλις λίγους μήνες μετά αυτοδιαψεύστηκαν όταν μέσω ενός μαμούθ διαγωνισμού οπερέτα προμηθεύτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες υφασμάτινες μάσκες για τις ανάγκες των μαθητών των σχολείων. Ας ξαναθυμηθούμε τι έγινε σε εκείνο το διαγωνισμό της πλάκας που εκτός των άλλων κατέδειξε την ανικανότητα, την ασχετοσύνη και το ΄΄ψιλομιλημένο΄΄ του διαγωνισμού. Την μερίδα του λέοντος την πήραν εταιρείες που δεν είχαν σχέση με υφάσματα, ρούχα, ραψίματα κλπ. Ήταν δε τόσο άσχετοι και οι συντάκτες του διαγωνισμού όσο και οι συμμετέχοντες που κάνεις τους δεν πήρε πρέφα, χαμπάρι ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το ότι τα πατρόν των μασκών ήταν παντελώς λάθος καθιστώντας το σύνολο των μασκών άχρηστο! Τώρα ποιος πλήρωσε τη νύφη μάλλον το γνωρίζετε…

–Επιλεκτικότητα-Αναποτελεσματικότητα μέτρων

Στο μεσοδιάστημα σχεδόν ολόκληρη η υφήλιος είχε μπει σε μία αναποτελεσματική και alacarte καραντίνα, καταστροφική όχι μόνο για την ψυχική μας υγεία, αλλά και για την παγκόσμια οικονομία (πλην κολλητών- θα το αναλύσουμε παρακάτω).Και λέω σχεδόν διότι κάποιες χώρες προτίμησαν να εφαρμόσουν την παράτολμη θεωρία της ανοσίας της αγέλης π.χ. Σουηδία, ή να λάβουν πιο ρεαλιστικά μέτρα.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια βιώσαμε (και ακόμα βιώνουμε) άνιση κατανομή των περιορισμών αλλά και των οικονομικών μέτρων ανακούφισης των πληγέντων. Από τη μία απαγόρευση εκκλησιασμού ακόμα και τον κωδωνοκρουσιών και από την άλλη ΄΄υπαίθριες΄΄ μετακινούμενες συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με στάση έξω από το υπουργικό Μέγαρο προκειμένου να συνωστιστούν ο πρωθυπουργός, δεκάδες συνεργάτες του και δημοσιογράφοι (αυτοί που μας λέγανε να μένουμε στο σπίτι μας) για να χειροκροτήσουν την τραγουδίστρια!

Από τη μία το υποχρεωτικό κλείσιμο του επιχειρείν ( πληνsupermarketκαι μπακάλικων) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και από την άλλη τεράστιες ουρές και συνωστισμός σταsupermarkets,αλλά και στις εταιρείες ταχυμεταφορών που υποτίθεται ότι θα μας παρέδιδαν τα δέματα στα σπίτια.

Από την μία κλειστά εστιατόρια και από την άλλη ασυδοσία σε τηλεοπτικά στούντιο και ψυχαγωγικές εκπομπές τύπου ‘’Στην υγειά μας ρε παιδιά’’ όπου δεκάδες τραγουδιστές, καλεσμένοι, οργανοπαίχτες και γλάστρες γλεντοκοπούσαν δίχως μάσκες, δίχως απόστασης λες και ήταν από άλλο πλανήτη!

Από τη μία να καταστρέφονται η ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων και από την άλλη οι αεροπορικές γραμμές να λειτουργούν με δυνατότητα 100% πληρότητας!!!Ενώ στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι επιβάτες να είναι σαν παστές σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον.

Από την μία να εισβάλλουν σε σπίτια παρουσία εισαγγελέα μην τυχόν κάνεις εορτάσει Χριστούγεννα – Πάσχα με περισσότερα από 9 άτομα προκειμένου να τους βεβαιώσουν τσουχτερά πρόστιμα και από την άλλη όταν ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ικαρία ο ντόπιος νεοδημοκράτης βουλευτής να διοργανώνει μεγαλοπρεπέστατη δεξίωση στο σπίτι του μένοντας παντελώς ατιμώρητος και ακόμα πιο γελοίος για τις δικαιολογίες που προέβαλε.

Αποκορύφωμα όλων αυτών τωνalacarte περιοριστικών μέτρων ήταν η 6η Οκτωβρίου 2020 όπου έξω από το εφετείο συγκεντρώθηκαν καμία 20.000 ‘’δημοκρατικών’’ πολιτών προκειμένου να πιέσουν και αυτοί για την καταδίκη των ‘’εγκληματιών’’ βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Τότε η ‘’Δεξιά’’ κυβέρνηση δικαιολογήθηκε δια στόματος Αδώνιδος Γεωργιάδη, ότι αυτή η εξαίρεση ήτο επιβεβλημένη για το καλό της δημοκρατίας!!!Ασχετοσύνη και υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!!

Η έλευση του ‘’Σωτηρίου’’ εμβολίου 

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα όλοι έλεγαν και ήλπιζαν ότι η μοναδική σωτηρία θα ήταν ένα εμβόλιο ικανό να αντιμετωπίσει αυτόν τον επικινδυνότητα το και φονικότατο ιό.

Ολόκληρη η παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία σε έναν αγώνα δρόμου για την παρασκευή του εμβολίου για τη ΄΄Σωτηρία΄΄ της ανθρωπότητας αλλά και την εκτόξευση των κερδών τους!

Το εμβόλιο ή μάλλον τα εμβόλια ήρθαν, αλλά από ότι φαίνεται τη Σωτηρία δεν την έφεραν και ούτε πρόκειται να τη φέρουν. Εδώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντιεμβολιαστής, το αντίθετο έχουμε κάνει οικογενειακώς όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια για όλες τις ασθένειες. Δεν έχουμε κάνει της γρίπης  διότι η γρίπη δεν είναι ασθένεια αλλά ιός και τα εμβόλια δεν παρέχουν προστασία από τους ιούς, άλλα υποτιθέμενη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βλέπετε οι  ειδικοί(και εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς), τον καιρό του covid επιμελώς παραμέλησαν να πουν πολλά πράγματα στον κόσμο σχετικά με τους ιούς, τις παρενέργειες, π.χ. ότι τα εμβόλια έχουν επιτυχία απέναντι σε ασθένειες και όχι σε ιούς της γρίπης ή της στημένης; εξελιγμένης γρίπης τουcovid 19.

Η ασθένεια εξαλείφεται με τον εμβολιασμό, ο ιός θα μεταλλαχθεί ή θα προξενήσει απροσδιόριστες- απρόβλεπτες βλάβες και παρενέργειες στον οργανισμό μας.

Αναποτελεσματικότητα εμβολίων

Αν ανατρέξουμε στα προ του εμβολίου αλλά και της αρχής των εμβολιασμών δεδομένα των πολιτικών αλλά και των τηλεπιλεγμένων ειδικών, θα τους ακούσουμε να λένε ότι μετά τον εμβολιασμό τελειώνουμε με τον ιό και την πανδημία, ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, μπλα μπλα μπλα! Χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα το πολύ οργανωμένο κράτος του Ισραήλ το οποίο είχε επιτύχει εμβολιασμό στο σύνολο σχεδόν του πληθυσμού. Πετάξαν τις μάσκες, επέστρεψαν στην κανονικότητα και τελικά τι έγινε; Τα εμβόλια αποδείχτηκαν τζούφια πάνε ολοταχώς για 3η δόση, ξανά μάσκες και περιορισμοί σε αυτούς που υποτίθεται ότι είχαν ξεμπερδέψει με τον covid!!

Στις ΗΠΑ μόλις προχθές ο CDC πρότεινε την επαναφορά των μασκών παντού και για τους πλήρως εμβολιασμένους!!Επιβεβαιώνονται ερευνητές του πανεπιστημίου του Στάνφορντ οι οποίοι ναι μεν ‘’εκθειάζουν’’ τα εμβόλια αλλά και παραδέχονται ότι ‘’ελάχιστα γνωρίζουμε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα εμβόλια mRNA’’. Καθηγητής παθολογίας, μικροβιολογίας  και ανοσολογίας του Στάνφορντ συμπληρώνει: «Είναι η πρώτη φορά που χορηγούνται εμβόλια mRNA σε ανθρώπους και δεν έχουμε ιδέα πώς κάνουν αυτό που κάνουν». Και αν ο εν λόγω καθηγητής το λέει αυτό για καλό και υπέρ των mRNA εμβολίων κατά του covid, μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε διότι δεν έχουμε ιδέα για τις παρενέργειες. Επίσης η όλο και μεγαλύτερη εμμονή σε τρίτη δόση εμβολιασμού μαζί με τα ανωτέρω δείχνει ότι οι αρμόδιοι ήξεραν και οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν όπως οι ανεμβολίαστοι, και ότι είναι εν δυνάμει φορείς του ιού άρα τον μεταδίδουν έστω και αν δεν νοσήσουν.

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας στα ψιλά γράμματα των εμβολίων λέει ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια δεν μηδενίζουν την πιθανότητα να ασθενήσει και να πεθάνει κάποιος από κορονοϊό, αλλά λέει ότι ‘’μειώνει τον κίνδυνο να αρρωστήσει κάποιος σοβαρά και να πεθάνει’’ (από κορονοϊό) γιατί από τις παρενέργειες τα πράγματα μάλλον είναι θολά!

Τα ψιλά γράμματα των εμβολίων για τον κορονοϊό, καθώς και οι δικαιολογίες των αρμοδίων ότι όποιος εμβολιασμένος νοσήσει, θα νοσήσει lightκ.λπ. δεν πείθουν όλο και περισσότερους. Ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος μπήκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Ο διευθυντής της κλινικής κύριος Καπράβελος που διαβεβαίωνε ότι κάνεις εμβολιασμένος δεν πρόκειται να εισαχθεί σε ΜΕΘ, αυτοδιαψεύστηκε. Να σημειώσουμε ότι και τρεις συνεργάτες του- και αυτοί πλήρως εμβολιασμένοι νόσησαν στις διακοπές τους!!!

Επίσης όποιος Πέθανε πριν από την έλευση των εμβολίων και είχε συμπτώματα γρίπης τον χρέωναν ως θύμα κορονοϊού, δεν πα να έχει πεθάνει από έμφραγμα, καρδιά, εγκεφαλικό, νεφρά, ανακοπή και λοιπά όλοι έπρεπε να δηλωθούν ως κορονοθύματα. Είχαν εξαφανιστεί όλες οι υπόλοιπες ασθένειες!!

Τώρα πλέον όποιος αποδημήσει εις Κύριον αφού έχει κάνει πρώτα το εμβόλιο έχει οποία δήθεν άλλη αιτία θανάτου εκτός από τις παρενέργειες του εμβολίου!!!

Αξίζει να αναφέρουμε και να υπενθυμίσουμε το πόσο ψιλό γαζί μας δουλεύουν οι μπροστάρηδες της κυβέρνησης π.χ. ο αξιότιμος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ενάμιση χρόνο τώρα προσπαθεί να μας πείσει για όλα τα ανωτέρω, την ευλογία και την ασπίδα προστασίας που παρέχει το εμβόλιο και λοιπά, αλλά και αυτός μόλις προχθές νόσησε παρόλη είχε παρόλο παρότι είχε διπλό- εμβολιαστεί την είδηση την ψιλό έβαψαν τα κανάλια κάπου μεταξύ 6ης και 7ηςείδησης.

Το 60% των γιατρών στις ΗΠΑ (σύμφωνα με έρευνα της ένωσης Αμερικανών γιατρών και χειρουργώνAAPS).Σχεδόν το 60% δήλωσε ότι δεν εμβολιάστηκε!!! Σε αντίθεση με τη δήλωση της American Medical Association που δηλώνει ότι το 96% των ιατρών είναι πλήρως ανοσοποιημένοι και οι ιατροί στις ΗΠΑ απέχουν πολύ από την ομόφωνη υποστήριξη του μαζικού εμβολιασμού.

Στην ίδια έρευνα τηςAAPS το 80% των μη εμβολιασμένων ιατρών είπε: «Νομίζω ότι ο κίνδυνος των εμβολίων είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο ασθένειας». Άλλοι λόγοι για την άρνηση του εμβολιασμού περιλαμβάνουν μακροχρόνιες επιδράσεις που δεν αναφέρονται, χρήση ιστού από έμβρυα εκτρώσεων (βιοηθική)  και λοιπά.

Ο(ΕΜΑ)Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου εκδίδει συνεχώς οδηγίες σχετικά με πιθανές παρενέργειες από τα εμβόλια. Πρόσφατα πρόσθεσε την μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα και τα δύο εμβόλια PFIZER και MODERNA. Για το εμβόλιο της AstraZeneca συνέστησε να συμπεριλαμβάνουν σε ενδεχόμενες παρενέργειες το σύνδρομο Guillain-Barre, για το δε της Johnson να προσέχουν ότι όσοι έχουν ιστορικό αιμορραγίας στα τριχοειδή αγγεία.

Ο καρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και την σχολή δημόσιας υγείας (ψεκασμένος δηλαδή!) Κωνσταντίνος Φαρσαλινός είπε: «Έχουμε δεδομένα που δείχνουν που δείχνουν σημαντική  πτώση του τίτλου αντισωμάτων τους τρεις πρώτους μήνες μετά τον εμβολιασμό… πάντως και οι συστάσεις εμβολιασμού όσων νόσησαν δεν έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση… ευτυχώς σταμάτησε η επίκληση του παραλόγου επιχειρήματος ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους! Συνεχίζοντας προειδοποίησε ότι αν υπάρξει τέταρτο κύμα με σοβαρή επιβάρυνση του συστήματος υγείας τότε δύο πράγματα μπορεί να φταίνε: Δεν πείσαμε να εμβολιαστούν οι ευπαθείς ή/ και δεν ήταν σωστά και ακριβή τα επιστημονικά δεδομένα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα εμβόλια. Σε περίπτωση που συμβούν τα ανωτέρω κάποιος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις…!

Στην  Μασαχουσέτη 4.000 πλήρως εμβολιασμένοι  βρέθηκαν τελικά θετικοί στον covid 19.

Επανερχόμαστε στο Ισραήλ όπου παρά τους full εμβολιασμένος έχουν περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο σε σχέση με τους ανεμβολίαστους και με υποτυπώδης σύστημα υγείας παγκοσμίως Παλαιστινιους!

Στις ΗΠΑ ο αναπληρωτής διευθυντής του κέντρου πρόληψης και ελέγχου ασθενειών (CDC) ανησυχεί για το: «Αν μία τρίτη δόση (μιας και η 1η και 2η εξαερώθηκε)  μπορεί να συνδέεται με οποιονδήποτε επικείμενο κίνδυνο ανεπιθύμητων αντιδράσεων, ιδίως των πιο σοβαρών αν και σπάνιων παρενεργειών». Την τρίτη δόση την επιθυμεί η Pfizer επικαλούμενη στοιχεία που δείχνουν ότι ‘’αυξάνεται ο κίνδυνος μόλυνσης 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό…’’. Με λίγα λόγια η ανοσία εμβολίου είναι εφάμιλλη του νερού του Καματερού !!!

Δύο άλλοι ‘’ψεκασμένοι’’(σύμφωνα με τους συστημικούς), ο κορυφαίος γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στην ανοσία του εμβολίου της Pfizer, όπου σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου υγείας του Ισραήλ απλά… εξαερώθηκε !!!Η προστασία του από το 94% έπεσε στο 64% πριν δύο εβδομάδες και τώρα στο 39% πολύ κάτω από το 50% που είχε σαν όριο ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας.

Ο δεύτερος ‘’άσχετος’’ και ‘’ψεκασμένος’’ καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ Κουβέλας θεωρεί το εμβόλιο της Pfizer είναι αποτελεσματικό κατά 36%!!! Καθώς και ότι έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια μετά από 6 ίσως και από 4 μήνες είσαι ακάλυπτος. Με απλά λόγια θα σας εμβολιάζουμε συνεχώς με αναποτελεσματικά εμβόλια!

Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω τον κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο λοιμωξιολόγο πνευμονολόγο Ντιντιέ Ραούλ, τον οποίο στην αρχή της πανδημίας όλοι τον αναζητούσαν για να τους δώσει τα φώτα και τις γνώσεις του αλλά μόλις κατάλαβαν ότι οι απόψεις του δεν είναι τόσο υπέρ (ή μάλλον ήταν σφόδρα κατά) του εμβολίου τον εξαφάνισαν !!!

Αν αναζητήσει κανείς να μάθει πόσοι είναι οι ‘’ψεκασμένοι’’ που κουβαλούν καμιά ντουζίνα πτυχία ο καθένας και έχουν τεκμηριωμένα διαφορετική άποψη για τα εμβόλια και τον τρόπο αντιμετώπισης του covid 19 θα εκπλαγείτε. Μάλλον πρέπει να είναι και περισσότεροι από τους μη ψεκασμένους.

Να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη και για το τι έλεγε ο Άδωνις για το αντίστοιχο εμβόλιο της γρίπης όταν ήταν στην αντιπολίτευση και το Λάος, όπου μιλούσε σφόδρα κατά των συγκεκριμένων εμβολίων, της υποχρεωτικότητας ,αλλά και το πόσο ηλίθιοι και συνένοχοι των κλεφτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ήταν όσοι τους ψήφισαν!!!(Άσχετο με το  covid αλλά έχει πλάκα να του το υπενθυμίζουμε).Είμαι σίγουρος ότι και τώρα αν ήταν στην αντιπολίτευση θα πρωτοστατούσε στις αντιεμβολιαστικές διαδηλώσεις!

Η κυβέρνηση είναι η αιτία διόγκωσης των αντιδράσεων

Η κυβέρνηση έχει καταφέρει να διογκώσει θεαματικά το αντιεμβολιαστικό (ανομοιογενές για να λέμε και την αλήθεια) κοινό, από το 15% του πληθυσμού στην αρχή της πανδημίας σε 40% ίσως και περισσότερο μέσα σε ενάμισι έτος.Οι ‘’ψεκασμένοι’’ όπως υποτιμητικά τους χαρακτηρίζει η κυβέρνηση και τα φερέφωνα της είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό στο σύνολο των αντιδρώντων. Έρευνα της προηγούμενης εβδομάδας έδειξε ότι το 40% περίπου των ‘’ψεκασμένων’’ είναι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ή δεξιότερα της.

Το Νεοδημοκρατικό ‘’antinews’’σε άρθρο του με τίτλο “Μετά τον χρηματισμό ασπάστηκαν τον ρατσισμό” ρώτα: “΄Άραγε τι θα κάνει (ο Μητσοτάκης) αν αποτύχει αν αποτύχουν ο εκμαυλισμός όσο και ο διχασμός και δεν επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία;Θα βγάλει στους δρόμους την αστυνομία και το στρατό κι όποιος δεν έχει εμβολιαστεί θα συλλαμβάνεται;Δεν καταλαβαίνει ο Κυριάκος ότι με τις δόλιες επιλογές του ωθεί τους πολίτες στα άκρα; ”Και όλα αυτά την ώρα που στέκεται προσοχή στους εταίρους, έπειτα από τις ντροπιαστικές νουθεσίες όσον αφορά την τουριστική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας !!

Αποτυχία στα ποσοστά εμβολιασμού

Οι στατιστικές σας μετά το πρώτο έτος εμβολιασμών είναι τραγικές.Οι άνω των 50 ετών που θα έπρεπε να έχουν πειστεί για τα καλά των εμβολιασμών υπολείπονται κανένα 800.000 – 1.000.000.Πληθώρα υγειονομικών, νοσοκομειακών υπαλλήλων καθώς και ιατρών δεν έχουν εμβολιαστεί και αντιστέκονται σθεναρά. Αυτοί(λόγω επαγγέλματος) κάτι παραπάνω θα ξέρουν! Επίσης πολλοί από όσους διαδηλώνουν έχουν εμβολιαστεί αλλά δεν γουστάρουν την εξαπάτηση, τον εξαναγκασμό και το ψέμα.

Η αποτυχία της κυβέρνησης στα ποσοστά εμβολιασμών την έχει κάνει να χάνει την ψυχραιμία της, να απειλεί, να δωροδοκεί (με τα 150 ευρώ στα πιτσιρίκια) και να εκβιάζει με αργίες και λοιπά.

Στο πειθαρχικό οι δημόσιοι υπάλληλοι που αρνούνται να εμβολιαστούν, σε αργία όσοι δεν εμβολιαστούν, δεν θα πληρώνονται όσοι δεν εμβολιαστούν και λοιπά. Η κορονοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Ξεχνάμε όμως ότι: «Είναι αθέμιτο και κατάφωρα παραβιαστικό των ελευθεριών των πολιτών να νομοθετούνται αρνητικές διακρίσεις σε βάρος νομιμόφρων πολιτών με βάση τις πιθανότητες» (εφ. Δημοκρατία). 

Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό είναι αντισυνταγματική τονίζει και η τέως πρόεδρος του Αρείου πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, η οποία τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού αλλά θεωρεί όπως και πάρα πολλοί άλλοι αντισυνταγματικό τον εξαναγκασμό.«Είναι σαφώς αντισυνταγματική η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συνάρτηση με τις συνέπειες που έχει σκοπό να επιβάλει η κυβέρνηση, δηλαδή την αναστολή της εργασίας χωρίς μισθό, χωρίς αμοιβή και για μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο μάλιστα δεν θα προσδιορίζεται». Πρόσθεσε δε πως «είναι ενάντια των συνταγματικών αρχών το ενδεχόμενο απολύσεων των εργαζομένων που δεν εμβολιάζονται. Μία δημοκρατική κυβέρνηση δεν επιβάλλει μέτρα εξαναγκασμού αλλά προσπαθεί να πείσει με λογικά επιχειρήματα».

Οι εκκλησιαστικοί‘’λαγοί’’ της Νέας Δημοκρατίας.Η αντίσταση του Αγίου όρους

Το κράτος επειδή έχει αποτύχει στον οποίο εμβολιαστικό του πρόγραμμα έπρεπε να κάμψει και τα θρησκευτικά πιστεύω των Ελλήνων, τα οποία ήταν εμπόδιο στον όποιο σχεδιασμό του. Ιερείς έπρεπε και πρέπει να πείσουν τους πιστούς δια τα καλά του εμβολιασμού.

Αξιοσημείωτη είναι και η περίπτωση του Αγίου όρους, καθώς και η προσπάθεια των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να αλλοιώσουν την πραγματικότητα σχετικά με τον κορονοϊό στην Αθωνική Πολιτεία

Στην εφημερίδα «Το Βήμα» της 18/7/21 σε άρθρο με τίτλο «Διχασμένο το Άγιο όρος απέναντι στον εμβολιασμό», ο αναγνώστης προβληματίζεται από τον τίτλο ότι οι μοναχοί στο περιβόλι της Παναγίας είναι μοιρασμένοι ως προς το εμβόλιο. Διαβάζοντας όμως το άρθρο όπως και άλλα παρόμοια άλλων εφημερίδων η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι μόνες, οι ηγούμενοι και οι μοναχοί είναι κάθετα αντίθετοι στον εμβολιασμό. Από τους 2.000 και πλέον μοναχούς έχουν εμβολιαστεί λιγότερο από το 20%!!! Και  η άποψη  των Αγιορειτών είναι πολύ σημαντική για το σύστημα επειδή επηρεάζουν πολλούς, πάρα πολλούς! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της μονής Εσφιγμένου, της μονής που έχει ιδιαίτερα μεγάλη επιρροή στον κόσμο. Ο πραγματικός  ηγούμενος Μεθόδιος και οι εκατοντάδες μοναχοί της είναι κάθετα αντίθετοι με τον εξαναγκασμό. Από την άλλη τα συστημικά Μ.Μ.Ε. προσπαθώντας να επηρεάσουν όσους επηρεάζονται από την γνώμη των Αγιορειτών προβάλλουν την πενταμελή Εσφιγμενίτικη ψευτόαδελφότητα των ‘’κατσουλιέρηδων’’  οι οποίοι τάσσονται με τη συστημική άποψη.

Την απάντηση σε όλο αυτό που συμβαίνει τη δίνει ο ‘’άσχετος’’ Γέρων Παύλος από τα βουλευτήρια κάτοχος MD μοριακής Βιολογίας και Βιο-ιατρικής ο οποίος λέει «ότι το θέμα έχει καλυφθεί πνευματικά και ιατρικά από την απαρέγκλιτα έως σήμερα αρνητική στάση στον εμβολιασμό». Επίσης προσθέτει ότι «οι μοναχοί δεν θέλουν να γίνονται πειραματόζωα» καθώς και ότι «οι εμβολιασμοί έχουν πολλές παρενέργειες».

Το πιο σημαντικό επιχείρημα υπέρ της θεωρίας της αγέλης καθώς και του μεγέθους τρομοκρατίας που παρουσιάζεται έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ έχει νοσήσει πάνω από το 50% των αγιορειτών μοναχών με μηδαμινές ανάγκες ιατρικής περίθαλψης είχαμε μόνο τέσσερις θανάτους !!!Το Άγιο όρος έδειξε το δρόμο.

Δυστυχώς όμως η εκκλησιαστικοί λαγοί της κυβέρνησης με τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις εκφυλίζουν τα άγια μυστήρια, τον αγιασμό, τη θεία κοινωνία προβάλλοντας και προωθώντας αμάσητες τις κυβερνητικές θέσεις, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των μητροπολιτών και των ιερέων οι οποίοι μάλλον έχουν διαφορετική άποψη, η οποία χλευάζεται, υποκρύπτεται ή λοιδορείται.

Να θυμάστε ότι οι ιεράρχες που ξεφαντώνουν  υπέρ του εμβολιασμού είναι οι ίδιοι που προέτρεπαν για το κλείσιμο των ναών, που λειτουργούν ως αμορτισέρ απορρόφησης ‘’κραδασμών’’(ονόματα δεν λέμε)ή προαλειφονται  ως οι επόμενη αρχιεπίσκοποι(βλέπε μητροπολίτη Μεσσηνίας).Είναι αυτοί που είναι συστημικότεροι, παγκοσμιοποιητικότεροι και γυμνοσαλιαγκότεροι όλων! .

Κρίμα γιατί το μόνο το οποίο καταφέρατε με αυτή σας τη στάση είναι να αηδιάζουν οι πιστοί!

Το σαμποτάζ των εμβολιαστών στο εμβόλιο Sputnik

Αλήθεια όλοι όσοι είστε φανατικά υπέρ των αντιcovid εμβολίων γιατί κάνετε γαργάρα την λυσσαλέα αντίδραση και προσπάθεια παρεμπόδισης κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενός εκ των εμβολίων που όπως ισχυρίζεστε είναι η μοναδική μας ΄΄Σωτηρία΄΄ από το ‘’κακό’’; Αναφέρομαι στο Ρωσικό εμβόλιο Sputnik,το οποίο το αναζητούν όλο και περισσότεροι, προφανώς διότι όσες χώρες το προμηθεύτηκαν και το χρησιμοποίησαν είδαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες έως καθόλου παρενέργειες σε σχέση με τα υπόλοιπα εμβόλια. Και μην βιαστείτε να ισχυριστείτε  ότι η Ρωσία αποκρύπτει τυχόν αρνητικά στοιχεία και παρενέργειες για το εμβόλιο, ή κρούσματα θανάτου μετά από παρενέργειες, διότι υπάρχουν και αρκετές δυτικές χώρες που παρέκαμψαν τις αγκυλώσεις και τα σκόπιμα εμπόδια της κοιμούμενης ή εντολοδόχου Ευρωπαϊκής Ένωσης,το προμηθεύτηκαν μετά από διακρατικές συμφωνίες και έκαναν τη δουλειά τους. Και φυσικά αν είχαν υπάρξει παρενέργειες από το  την Sputnik, οι πολέμιοι του θα έκαναν πάρτυ !!

Η σκόπιμη μη χρήση αντιcovidφαρμάκων

Η εμμονή του παγκόσμιου κατεστημένου στην επίλυση της πανδημίας σχεδόν αποκλειστικά μέσω των εμβολιασμών και όχι της ίασης μέσω της χρήσης συγκεκριμένων φαρμάκων που ήδη έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς, είναι επίσης κάτι που βάζει σε υποψίες και σκέψεις όλο και πιο πολλούς. Για το τι έχουν στο νου τους οι παγκόσμιοι κυβερνήτες. Ο ανεμβολίαστος τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ο οποίος διανύει την όγδοη δεκαετία του όταν νόσησε από covid, ανάρρωσε μόλις σε τρεις ημέρες όταν του χορήγησαν μία σειρά από φάρμακα τα οποία χλεύαζε το κατεστημένο. Παρόμοια θεραπευτική αγωγή ακολούθησε και ο υπέργηρος αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος και αυτός ως δια μαγείας έγινε καλά!!!

Μία από τις αποσιωπημένες θεραπείες είναι αυτή των φαρμάκων με μονοκλονικάαντισώματα. Η δικαιολογία για την μη εισαγωγή, κυκλοφορία και χρησιμοποίηση τους στην Ελλάδα είναι ότι δεν έχουν λάβει έγκριση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τα εμβόλια; Στα οποία έχει δοθεί η έγκριση υπό όρους. Πολλά Ευρωπαϊκά κράτη έκαναν διμερείς συμφωνίες, ξεπερνώντας κατά αυτόν τον τρόπο τις γραφειοκρατικές και σκόπιμες αγκυλώσεις της κομισιόν και τα εισήγαγαν εδώ και πολλούς μήνες, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Κύπρος, Δανία, Ολλανδία αλλά και οι ΗΠΑ, ανάμεσα στις χώρες που χρησιμοποιήθηκαν τα εν λόγω σκευάσματα.

Η χρήση τους δεν εμπεριέχει μεγαλύτερο ρίσκο από το να εμβολιαστεί κάποιος με τα αδοκίμαστα εμβόλια.

Οικονομική καταστροφή

Όσο για τα μέτρα ανακούφισης του πληγωμένου επιχειρείν, διαβάζουμε ότι θα αποζημιωθούν η Fraport, η Aegean, οι παραχωρησιούχοι των εθνικών δρόμων, πολύ μεγάλες εταιρείες, αλλά όχι οι ταλαίπωροι μικρομεσαίοι που ενάμιση χρόνο τώρα δεν κάνουν σεφτέ. Και όταν λέμε αποζημίωση μιλάμε για δώρα, όχι για ρυθμίσεις,  χαμηλότοκα δάνεια και λοιπά (πού δεν πρόκειται να δοθούν παρά σε ελάχιστους).

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και παρά τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ,  τον πακτωλό χρημάτων που όμως δεν πάει στην ανακούφιση των πληγέντων μικρομεσαίων και όχι μόνο επιχειρηματιών, αλλά σε όσους βοηθούν το καθεστώς στο να συντηρεί μία εικονική πραγματικότητα, με το που τελειώσει η για δεύτερη χρονιά κουτσουρεμένη και με πολύ λίγους τουρίστες σεζόν θα αρχίσουν τα όργανα να παίζουν.

Μία προσωπική εκτίμηση για το τι θα επακολουθήσει

Και η πανδημία να είχε τελειώσει είναι τόσες πολλές οικονομικές πληγές μιας ούτως ή άλλως χρεοκοπημένης χώρας που πραγματικά θα έπρεπε η οικονομία να δουλεύει σε ‘’διαστημικούς’’ ρυθμούς προκειμένου απλά να επιβιώσει. Η φετινή τουριστική σεζόν παρά τα όσα προσπαθούν να μας πείσουν τα απολύτως εξαρτώμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ, ξεκίνησε περί τα μέσα Ιουλίου και 31 Αυγούστου θα έχει τελειώσει. Οι πληρότητες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είναι τραγικές, οι τουρίστες ξοδεύουν για τα απολύτως απαραίτητα. Από το φθινόπωρο οι ενεργοί επαγγελματίες θα ψάχνουν το ρευστό με το κουτάλι. Με το να τους δίνετε την δυνατότητα να ρυθμίσουν τα πολλάκις ρυθμισμένα χρέη τους δεν τους βοηθάτε καθόλου. Χωρίς χρήμα στην πραγματική οικονομία, χωρίς χρηματοδότηση από  κράτος ή τράπεζες, με το χρέος της χώρας να έχει εκτοξευθεί (από 320 δις προ μνημονίων) σε πάνω από 400 δις ευρώ, αυτή η οικονομία δεν θα χρειαστεί ένα 4ο κύμα covid για να καταρρεύσει, έχει καταρρεύσει ήδη.

Αν δε, συνεχιστεί και η πανδημία, μαζί με τις παλινωδίες της κυβέρνησης στο θέμα αυτό τότε από το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο….

Όσον αφορά τα εμβόλια αυτά όπως όλα δείχνουν θα ξεθυμάνουν σαν το νερό του Καματερού!3η δόση για αργότερα 4η και πάει λέγοντας, χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να εξηγήσουν τις αστοχίες τους, τις παραλείψεις και τα λάθη τους.

Και αν ξεθυμάνει ο covid19 (όχι λόγω εμβολίων)όπως υπολογιζουν οι ειδικοί τότε θα εφεύρουν τον covid 20  πολύ απλά γιατί διάφορες λέσχες Bilderberg, οι στοές, η κομισιόν και οι λοιποί δυνάστες μας θέλουν μαντρωμένους, φοβισμένους και εξαρτώμενους, με lockdown, περιορισμούς και με το δηλητήριο μέσα μας! Αυτές οι λίγες δεκάδες παγκόσμιων κουμανταδόρων θέλουν να κάμψουν κάθε μορφή κάθε προσπάθεια αντίστασης στα αρρωστημένα σχέδια τους. Κάποιοι λαοί αντιστέκονται σθεναρά, εμείς όχι. Αλλά τι να κάνουμε όπως στρώνει ο κάθε λαός έτσι θα κοιμηθεί.

Μία ακόμα ταπεινή πρόβλεψή μου είναι όταν η κυβέρνηση βρεθεί σε απόλυτο αδιέξοδο και καταρρεύσει, δεν πρόκειται να κάνει εκλογές, θα μας φυτέψουν κάποιον τύπου Στουρνάρα (τον οποίο θα δεχτούν και οι Συριζαίοι για το ΄΄κοινό΄΄ καλό και θα έχουμε μία πολύ όμορφη κυβέρνηση Εθνικού σκοπού που θα εξαντλήσει την τετραετία. Αλλά μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να πεινάσετε.Από σανό που σας σερβίρει η κυβέρνηση μέσω των ΜΜΕ υπάρχει μπόλικο για όλους.

Ηλίας  Κ. Παναγιώταρος

Πολιτικός κρατούμενος

Υγ1: Οι πληροφορίες και τα στοιχεία αντλήθηκαν  μέσα από άρθρα των εφημερίδων Ελεύθερη Ώρα, Νέα, Βήμα, Δημοκρατία, Πρώτο Θέμα και κάποιων site τα οποία και μου απεστάλησαν.

Υγ2: Σχόλια, παρατηρήσεις, επικοινωνία στο: ipanagiotaros@gmail.com

Όλα τυπώνονται και μου αποστέλλονται

Υγ3: το κείμενο γράφτηκε αρχές Αυγούστου

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: