Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΓΟΜΑΡΙΑ!

Νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (το παλιό «Γεωργίας») ορκίστηκε σήμερα ο βο(υ)λευτής του μνημονιακού τηλεκόμματος ΛάΟΣ, Αστέριος Ροντούλης (εκείνος που είχε κατηγορηθεί από συνεργάτιδά του, στο πολιτικό του γραφείο, ότι κατακρατούσε μέρος των αμοιβών των συνεργατών του, με τη δικαιολογία ότι πρόκειται για… προσφορά στο κόμμα, μόνο που τα λεφτά αυτά βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του… αδερφού του.
Να θυμίσουμε, ότι υπουργός στο συγκεκριμένο υπουργείο, παρέμεινε ο καταπράσινος (του «βαθέως ΠΑΣΟΚ») Σκανδαλίδης. Κι όμως, δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες, από τότε που ο φέρελπις βο(υ)λευτής κατακεραύνωνε μέσα στη βουλή τους βο(υ)λευτές του ΠΑΣΟΚ, με τους εξής υβριστικότατους χαρακτηρισμούς:
«Παλιότερα είχα πει ότι είστε ψεύτεςαπατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ. Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια».
Μάλιστα, παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε τότε (και που πρόβαλλαν μανιωδώς τα ΜΜΕ, οι… κακές γλώσσες λένε ότι επρόκειτο για στημένη παράσταση για να δοθεί στον κόσμο, με κραυγαλέο τρόπο, η εντύπωση ότι το ΛάΟΣ κάνει… αντιπολίτευση και δεν είναι πλέον ουρά του ΠΑΣΟΚ) ο βο(υ)λευτής αρνήθηκε να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς.

Ερώτηση: πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε τον συγκεκριμένο υφυπουργό (πλέον) που συγκυβερνά με «ψεύτες», «απατεώνες», «παπατζήδες» και «γομάρια»; Η απάντηση δική σας!

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/11/12/%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1%e2%80%a6-%ce%b3%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: