Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σφοδρή επίθεση Πούτιν εναντίον των “αλαζονικών παγκόσμιων δυνάμεων”

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας από την Πετρούπολη, επέκρινε τη στάση των “αλαζονικών παγκόσμιων δυνάμεων” που υποστήριξαν τις εξεγέρσεις στις χώρες της Βόρειας Αφρικής. Όπως δήλωσε “αυτές οι αλαζονικές παγκόσμιες δυνάμεις είχαν υποστηρίξει τα προηγούμενα καθεστώτα στη Βόρεια Αφρική και, κάτι που είναι περίεργο, οι ίδιες χώρες υποστήριξαν τις επαναστάσεις που ανέτρεψαν αυτά τα καθεστώτα”.
Η εν λόγω επιθετική στάση ήταν η απάντηση του Ρώσου πρωθυπουργού στη δήλωση του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών Σαλεχί, η χώρα του οποίου έχει καθεστώς παρατηρητή στον Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO). Ο Σαλεχί είχε κατηγορήσει “τις μεγάλες αλαζονικές δυνάμεις” ότι ευθύνονται για την αραβική άνοιξη, αφού πρώτα είχαν υποστηρίξει “τα εχθρικά προς τον λαό καθεστώτα”. Εξάλλου, ο Πούτιν τον Μάρτιο είχε επικρίνει την επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, ενώ μαζί με την Κίνα έχουν ασκήσει βέτο σε απόφαση του ΟΗΕ, η οποία θα καταδίκαζε τη Συρία για την καταστολή του κινήματος αμφισβήτησης του προέδρου Άσαντ.
Η Ρωσία, ως η πλέον οικονομικά, πολιτικά και γεωστρατηγικά ισχυρή χώρα της Ευρασίας, «τα βάζει» άφοβα με την σιωνιστικοκινούμενη ψευτο-δημοκρατική υπερδύναμη πέραν του Ατλαντικού και των Ευρωπαίων συμμάχων της, υπερασπιζόμενη τόσο τα δικά της εθνικά συμφέροντα όσο και τα πραγματικά εθνικά συμφέροντα των πληγέντων, από τις πρόσφατες και κατευθυνόμενες εξεγέρσεις των… λουλουδιών, κρατών της Αφρικής και της Ασίας.
Μια υπερδύναμη, η οποία όταν έτεινε ειλικρινή χείρα βοηθείας στην Ελλάδα, πήγε «στα χαμένα» προς χάριν των οικολογικών… ανησυχιών του εξωμότη και ολετήρα της Πατρίδος μας, George Jeffry Papandreou. Και η Ελλάδα μαργαρίτες να μαδάει για την τύχη της..
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/11/10/%cf%83%cf%86%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια: