Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεταφέρουμε από τοπικό δίκτυο ενημέρωσης:
Στο ίδιο έργο θεατής για πολλοστή φορά ο ελληνικός λαός μετρά μία ακόμη απώλεια, έναν ακόμη δολοφονημένο από λαθρομετανάστη Έλληνα οικογενειάρχη. Χρυσίδης Νικόλαος. Το όνομα που συμπληρώνει τη μαύρη λίστα του θανάτου, ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ του «πολυπολιτισμικού θαύματος». Μία ακόμη σύζυγος μετατράπηκε σε μαυροντυμένη χήρα, δύο ακόμη Ελληνόπουλα δε θ’ αντικρύσουν ξανά την πατρική μορφή.

Ξημερώματα Δευτέρας 14 του Νοέμβρη και ένας Αλβανός, από εκείνους που το πολιτικό και δημοσιογραφικό καθεστώς προσπαθούν να μας παρουσιάσουν κάτι ανάμεσα σε φτωχοδιαβόλους και «φιλήσυχους οικονομικούς μετανάστες», επιτίθεται και τραυματίζει με μαχαίρι τρία άτομα σε καφενείου του Ριζοχωρίου. Ο άτυχος Νίκος θα υποκύψει στα τραύματα του. Κάποιοι επέλεξαν να μιλήσουν για «την άτυχη στιγμή». Κάποιοι άλλοι συνιστούν «ψυχραιμία». Εμείς όχι!

Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή βρέθηκε στην πόλη της Αριδαίας όπου και ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για το εν λόγω συμβάν και την ανάγκη αυτοοργάνωσης και εθνικής πάλης ενάντια στα αλλοδαπά στοιχεία που εγκληματούν εις βάρους του Λαού μας. Πραγματοποιώντας πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διατράνωσε τη θέλησή της για Αντίσταση και έδωσε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως πλέον υπάρχει μία οργανωμένη δύναμη που δε θα επιτρέψει να χυθεί άλλο ελληνικό αίμα χωρίς αντίδραση.

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Χρυσίδη υποσχόμενη τη συνέχιση του Αγώνα της για τη δικαίωση του Νίκου καθώς και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας που έπεσε θύμα των δολοφονικών ορδών της λαθρομετανάστευσης. Από τον επικεφαλή της Τρόικα μέχρι τον τελευταίο λαθρομετανάστη η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα! (karatzova.com)

http://www.stoxos.gr/2011/11/blog-post_2683.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: