Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών. Ανάμεσά τους 4 σεσημασμένοι…


Συνελήφθησαν 8 Γεωργιανοί, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει μπαράζ διαρρήξεων σε διαμερίσματα και κατηγορούνται για 48 ληστείες, τις οποίες και διέπραξαν από τις αρχές του περασμένου Μάρτη κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της σπείρας όμως ήταν γνωστοί «θαμώνες» της αστυνομίας, μιας και οι τέσσερις εξ αυτών ήταν ήδη σεσημασμένοι για κλοπές…
Δυστυχώς όμως, η αντιρατσιστική κυβέρνηση έχει φροντίσει ώστε τέτοια κακουργήματα από αλλοδαπούς να μένουν ατιμώρητα και οι ίδιοι να είθισται πολύ ευνοϊκότερης αντιμετώπισης από τους Έλληνες.
 Το εξοργιστικό, όμως, της υπόθεσης είναι ότι μαζί τους οι κακοποιοί είχαν φέρει παράνομα στη χώρα μας και τις οικογένειες τους! Ακόμα οκτώ άτομα συνελήφθησαν που συνδέονται συγγενικά και φιλικά μαζί τους… Βάσει λοιπόν του νόμου περί συνένωσης οικογενειών που ψηφίστηκε επί Σημίτη το 2001, οι αλλοδαποί που μένουν στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια έχουν το δικαίωμα να φέρουν και ολόκληρο το « σόι» τους αν το θελήσουν! Φυσικά όλοι αυτοί έχουν και την πλήρη κάλυψη από τον Συνήγορο του Πολίτη που πάντα προστατεύει τους «κατατρεγμένους» αυτούς ανθρώπους.
Μάλιστα από τότε το σχέδιο Σημίτη απέβλεπε στην εφαρμογή μαξιμαλιστικού πολυπολιτισμού για την Ελλάδα με σκοπό την εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη χτυπώντας τον πολιτισμό, τη θρησκεία και τη γλώσσα του. Τώρα πλέον έχει χαθεί και η περηφάνια να κυκλοφορούμε ελεύθερα στις πόλεις μας, μιας και οι συλληφθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι στο πλαίσιο διατάξεων του νόμου για αποσυμφόρηση των φυλακών! Βεβαίως η λέξη απέλαση δεν είναι δυνατόν ούτε να προφερθεί, πόσο μάλλον να γίνει και πράξη… Το μόνο που έχει απομείνει στον Έλληνα ως τελευταία σανίδα σωτηρίας είναι η αντίσταση του! Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες! 
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/11/18/%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%ce%b8%cf%81%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8e%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια: