Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τουρκική πρόκληση μέσα στην Θεσσαλονίκη: Χαρές και πανηγύρια στο σπίτι του Κεμάλ για την Γενοκτονία των Ποντίων!


Η παρακάτω είδηση είναι αφιερωμένη σε όλους τους ουραγούς της «ελληνοτουρκικής φιλίας» που φωλιάζουν σε όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, αλλά κυρίως στους προσκυνημένους της ΝΔ και του Σύριζα.
Είχαμε προχθές, λοιπόν, την μαύρη ημέρα που συμβολίζει - σηματοδοτεί την προ εκατό χρόνων έναρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που οι Έλληνες θρηνούσαν τις 353.000 ψυχές που χάθηκαν από την τουρκική βαρβαρότητα και οι πολιτικάντηδες έβγαζαν υποκριτικές δηλώσεις, στην Θεσσαλονίκη χθες υπήρχανε κάποιοι που πανηγυρίζανε.
Συγκεκριμένα, χθες σε εκδήλωση που έγινε στην κατοικία του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, οι τούρκοι έστησαν χορούς και πανηγύρια.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του προξενείου, «σε κλίμα ενθουσιασμού εορτάστηκε η «100η επέτειος της εθνικής μας μάχης και ο εορτασμός του Ατατούρκ, της Νεολαίας και της Αθλητικής ημέρας» με τον τούρκο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ορχάν Γιαλμάν Οκάν να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας».

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν μουσικά συγκροτήματα και ομάδες παραδοσιακών χορών και οι τούρκοι επιδόθηκαν σε επί ώρες χορό και πανηγύρια μέσα στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας την Γενοκτονία των Ποντίων!
Το πραγματικό ερώτημα, βέβαια, δεν είναι το γιατί οι τούρκοι γιόρτασαν με χορούς και πανηγύρια μία τέτοια μαύρη επέτειο, αλλά γιατί επετράπη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το ελλαδικό κράτος το να στηθεί μία τέτοια κακόγουστη τούρκικη φιέστα σε μία τέτοια μέρα.
Τις προάλλες, όταν ο Μπουτάρης αναγορεύτηκε και επισήμως σε μέλος του ΔΣ του ιδρύματος Soros ο πρόεδρος του ΔΣ, Στέλιος Ζαββός, κουμπάρος του Soros και αδερφός του συμβούλου του Μητσοτάκη, Γιώργου Ζαββού, τόνισε ότι ο Μπουτάρης «συνετέλεσε ώστε η Θεσσαλονίκη να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς την πολυπολιτισμική της κληρονομιά».
Ακριβώς περί αυτού πρόκειται και εδώ αξίζει να θυμηθούμε ότι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που εχθρεύεται ο Μπουτάρης είναι η Χρυσή Αυγή, που πολλάκις έχει υπογραμμίσει την ανάγκη να τερματιστεί από το «πολυπολιτισμικό» πανηγύρι που επί της ουσίας είναι προσβολή για τον Ελληνισμό.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: