Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Μάτι - Μια ιστορία από το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς: «Έχει νεκρούς, αλλά δεν τους ανακοινώνουν»

Μάτι - Μια ιστορία από το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς: «Έχει νεκρούς, αλλά δεν τους ανακοινώνουν»
Σε χθεσινή εκπομπή αναβίωσε για άλλη μία φορά η φρίκη της πολύνεκρης πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, για την οποία όχι μόνο δεν πρόκειται να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αλλά διεκδικούν εκ νέου την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές.
Από τα ηχητικά ντοκουμέντα που βγήκαν επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά η εικόνα μίας κρατικής μηχανής σε πλήρη διάλυση, αλλά και οι ποινικές ευθύνες που βαραίνουν τους συριζαίους που είχαν αναλάβει να συντονίσουν τα μέσα πυρόσβεσης. Αυτά είναι γνωστά, όπως γνωστές είναι και οι προσπάθειες των συριζαίων από κει και πέρα να γλιτώσουν από τις ποινικές ευθύνες τους, σχετικά με αυτή την εκατόμβη των νεκρών.
Υπάρχει, όμως, και μία άλλη πραγματικότητα, την οποία γνωρίζαμε, αλλά πλέον αναδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας από τα ηχητικά ντοκουμέντα: Οι συριζαίοι που με επικεφαλής τον Τσίπρα συνεδρίασαν ως δήθεν «συντονιστικό» στις 23:30, γνώριζαν την ύπαρξη πολλών νεκρών, αλλά επέλεξαν μέχρι τέλους να παίξουν ένα μακάβριο θέατρο.
Ήδη από τις 19:50 υπήρχαν οι πρώτες πληροφορίες για νεκρούς. «Τέσσερις νεκροί στην Πανός, έξι απανθρακωμένοι στο Κόκκινο Λιμανάκι» ακούγονται να λένε οι εθελοντές και οι πυροσβέστες στο τόπο της πυρκαγιάς, πολύ νωρίτερα από την «συνεδρίαση» του «συντονιστικού» με επικεφαλής τον Τσίπρα.
«Έχει νεκρούς, αλλά δεν τους ανακοινώνουν», λέει μια φωνή στον ασύρματο, αναδεικνύοντας το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», αφού οι συριζαίοι έχοντας σίγουρα γνώση για την ύπαρξη νεκρών, επέλεξαν να στήσουν ένα θέατρο με επικεφαλής τον Τσίπρα εκείνο το βράδυ, ένα θέατρο ηλιθίων εκτός κι αν περιμένανε ότι θα καταφέρουν να αποκρύψουν την ύπαρξη των νεκρών.
Δεν είναι μονάχα μία ηλίθια επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής, είναι η αποκάλυψη του μισάνθρωπου χαρακτήρα του μπολσεβικισμού, ο οποίος δεν διστάζει εμπρός στο κομματικό συμφέρον να διαπράξει ακόμα και τα ειδεχθέστερα των εγκλημάτων, πόσω μάλλον απλώς να κρύψει για λίγες ώρες την ύπαρξη των νεκρών, προκειμένου να μην «τσαλακώσει» την εικόνα του Τσίπρα.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις επόμενες μέρες με πρωτεργάτη τον Πάνο Καμμένο, τον τώρα δήθεν αντιπολιτευόμενο, επιτέθηκαν ακόμα και στους νεκρούς, γιατί «μουτζούρωναν την εικόνα της κυβέρνησης».
O Τόσκας, μετά τις αποκαλύψεις, είπε ότι δεν είχε ενημερώσει τον Τσίπρα γιατί οι πληροφορίες για τους νεκρούς ήταν... ασαφείς. Το πόσο ασαφές είναι το «Τέσσερις νεκροί στην Πανός, έξι απανθρακωμένοι στο Κόκκινο Λιμανάκι», το αφήνουμε στην κρίση του κόσμου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: