Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Μήνυμα Νίκης από την εκδήλωση για τα 7 χρόνια αγώνων της Χρυσής Αυγής στην Βουλή

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα 7 χρόνια παρουσίας και Εθνικής Αντίστασης του Λαϊκού Συνδέσμου μέσα στην Βουλή. Από νωρίς πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την Λεωφόρο Μεσογείων, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου.
Στην αρχή της εκδηλώσεως, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης σκιαγραφήσε το σχέδιο καλπονοθείας κατά της Χρυσής Αυγής, που έχει εκπονηθεί από το κατεστημένο και αναμένεται να εκτελεστεί συντεταγμένα στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.
Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απεύθυναν προς τους παρισταμένους όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εκλέχτηκαν το 2012, αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής που βίωσε το μίσος της Χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου.
Ο Γιώργος Γερμενής ως πρώτος ομιλητής, αναφέρθηκε στην μάχη που δίνει εδώ και δεκαετίες η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, έναν αγώνα εναντίον όλων, με φυλακίσεις, διώξεις και δολοφονίες.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, η οποία είπε πως σε έναν κόσμο προσκυνημένων υπάρχει ένα Κίνημα απροσκύνητων που δίνει την μάχη ενάντια σε μαρξιστές και φιλελεύθερους τυράννους της Πατρίδος μας.
Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος ανέλυσε την ιστορία των κατά συρροή και επί χρόνια συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής, που κατέληξε στις διώξεις και τις δολοφονίες, αλλά δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τον Λαϊκού Εθνικιστικό Κίνημα.
Επόμενος στο βήμα βρέθηκε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ότι η Χρυσή Αυγή επί 7 χρόνια ένα αγκάθι στο πλευρό του κατεστημένου, να τους ενοχλούμε, να ενημερώνουμε τον κόσμο για τα σκάνδαλα και τις προδοσίες τους, για αυτό μας μισούν.
Στο βήμα αμέσως μετά βρέθηκε ο Συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίνει έναν τιτάνιο αγώνα με πενιχρά μέσα, με την χρηματοδότηση κομμένη, ενάντια σε πολιτικούς αντιπάλους που διοχετεύουν εκατομμύρια στην κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε σε εκείνη την ημέρα της 6ης Μαΐου του 2012 και το κλάμα που ξέσπασε στα πάνελ από δημοσιογράφους, δημοσκόπους και πολιτικάντηδες, αμέσως την σφαλιάρα που τους έριξε ο Ελληνικός Λαός με το 7% της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης, σημείωσε ότι 7 χρόνια τώρα τα λαμόγια που είχαν κάνει την Ελλάδα «μαγαζάκι» τους δεν μπορούν να καθίσουν σε χλωρό κλαρί, αφού η Χρυσή Αυγή τους αποκαλύπτει σε κάθε βήμα τους.
Μετά τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος γύρισε τον χρόνο στην δεκαετία του ’90 και τις «Χρυσαυγιάδες» που είχαν λάβει χώρα τώρα, δείγμα ότι οι μέθοδοι του συστήματος εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παραμένουν ίδιες, αλλά ουδέποτε κατάφεραν να κάμψουν την Χρυσή Αυγή.
Στο βήμα, στην συνέχεια, ανέβηκε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος ανέφερε ότι η παρουσία, για πρώτη φορά, γνήσιου εθνικιστικού κόμματος μέσα στην Βουλή, πίστεψαν οι ταγοί του ανθελληνικού καθεστώτος ότι ήταν ένα «κακό όνειρο» και ότι «θα περάσει», όμως παρόλα αυτά και παρόλη την πολεμική η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα εδώ και αγωνίζεται.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε την αναφορά του με την μεταφορά της υποδοχής του Αγίου Φωτός από το καθεστώς, προκειμένου να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι ένα μόνο μικρό δείγμα για το πόσο άθλιοι είναι και πόσο φοβούνται την Χρυσή Αυγή.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο πρόσφατο κύμα συκοφαντιών εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και έδωσε τις απαντήσεις που φοβούνται να προβάλλουν τα κανάλια, για να συντηρούν τα ψεύδη τους. Απαντήσεις που απευθύνονταν τόσο προς τους συκοφάντες, όσο και στους πρόθυμους που διευκολύνουν τους συκοφάντες.
Το εξοργιστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι όλες αυτές οι συκοφαντίες λέγονται άνευ αντιλόγου, αφού δεν μας δίνουν τον λόγο να απαντήσουμε σε αυτές. Τον δίνουν, όμως, στους συκοφάντες μας για να πουν τα πιο εξοργιστικά των πραγμάτων, όπως το να συκοφαντούν οι ψεύτες και οι φαιδροί για «μαύρο χρήμα» το ΜΟΝΟ κόμμα που έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και δεν διαθέτει χρηματοδότηση από το κράτος.
Η Χρυσή Αυγή, τόνισε ο Αρχηγός, δίνει και πάλι μία πολιτική μάχη σε πλήρη σιωπή, αφού ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής είναι ολοκληρωτικός και σπάει μονάχα από τον κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσα που αποτελεί τον Άγγελο του μηνύματος της Χρυσής Αυγής σε κάθε πόλη, κάθε χωριό και θα φέρουν την Χρυσή Αυγή και πάλι Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ποσοστά που θα κάνουν τους καθεστωτικούς να τρίβουν τα μάτια τους.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ακολούθως αναφερόμενος στην ημέρα της 6ης Μαΐου του 2012 και το περιβόητο “Veni Vidi Vici” που συγκλόνισε το καθεστώς και οδήγησε στον τρόμο του καθεστώτος, που οδήγησε στις φυλακίσεις και τις διώξεις. Ο Αρχηγός έκλεισε την ομιλία του ενθυμούμενος τις φυλακίσεις, λέγοντας ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι έτοιμο για όσες θυσίες απαιτούνται, προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Ακολούθως προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από το κλάμα των καναλιών, των δημοσκόπων και όλων των υπολοίπων τυράννων της Ελλάδας εκείνη την ημέρα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής. 

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: