Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ξυλοδαρμός ανυποψίαστου πολίτη στα Εξάρχεια, επειδή φορούσε μπλούζα για την Μακεδονία!

Ξυλοδαρμός ανυποψίαστου πολίτη στα Εξάρχεια, επειδή φορούσε μπλούζα για την Μακεδονία!
Μπορεί οι κυβερνώντες να θεωρούν ότι τα Εξάρχεια είναι η… Μονμάρτη της Ελλάδος, ένα κέντρο των «γραμμάτων και τεχνών», όμως πολλάκις η κακιά πραγματικότητα έρχεται να τους διαψεύσει και να τους θυμίσει ότι τα Εξάρχεια είναι ο χώρος δράσεως μίας παρακρατικής συμμμορίας που λυμαίνεται την περιοχή και επιδίδεται σε όλες τις μορφές των ειδεχθών εγκλημάτων.
Αυτή την αλήθεια αντιλήφθηκε και 45χρονος Έλληνας οικογενειάρχης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, για να πιεί καφέ και κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού κάποιοι εκ των παρακρατικών του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, επειδή δεν τους άρεσε η μπλούζα του, η οποία αναφερόταν στην Μακεδονία μας.
Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, μια ομάδα παρακρατικών αλητών τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζουν αρχικά για την μπλούζα που φορούσε με διακριτικά σήματα της Μακεδονίας. Αμέσως μετά άρχισαν να τον τραβούν για να σκίσουν την μπλούζα του και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν, όταν εκείνος αντέδρασε.
Η σύζυγός του και ο γιος του, που είναι φοιτητής, άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια ,χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα των παρακρατικών εξαφανίστηκε μόνο όταν άφησε στο οδόστρωμα ξυλοκοπημένο τον άνδρα. Βεβαίως, δεν υπήρξε καμία σύλληψη, αφού οι αστυνομικοί δεν διακινδυνεύουν να βρεθούν ενώπιον κανενός υπουργικού γόνου και μπλέξουν με ατελείωτες ΕΔΕ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: