Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τα 353 χιλιάδες θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού! Βίντεο, φωτορεπορτάζ


Εκατοντάδες Ελλήνων Εθνικιστών βρέθηκαν για άλλη μία χρονιά στις Αχαρνές για να αποτίσουν φόρο Τιμής στις 353.000 Ελληνικές Ψυχές που έπεσαν θύματα της τουρκικής θηριωδίας.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος παρέθεσε το ιστορικό της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους βάρβαρους νεότουρκους, αλλά και την σχετικώς άγνωστη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους άλλους βάρβαρους, τους μπολσεβίκους του Στάλιν.
Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική», Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια των διώξεων του Ποντιακού Ελληνισμού από το τουρκικό κράτος, οι οποίες ξεκίνησαν μεν πριν 100 χρόνια, αλλά συνεχίστηκαν μέχρι πρόσφατα με νόμους και διατάγματα και οδηγούν σε εξάλειψη το Ελληνικό στοιχείο του Πόντου, της Πόλης και των Παραλίων της Μικρασίας. Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος επίσης αναφέρθηκε στην υποκρισία των πολιτικών κομμάτων, τα οποία ναι μεν θέλουν την ψήφο των Ποντίων, αλλά από την άλλη έχουν «Καιρίδηδες» και «Φίληδες», ενώ παράλληλα συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλο, όπως έγινε πρόσφατα με την άρση της ασυλίας του Φίλη, όπου η ΝΔ προστάτεψε τον ανθέλληνα του Σύριζα.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολιτικό κατεστημένο που επιχειρεί να διαγράψει την Ελληνική Ιστορία, να διαγράψει το αίμα των προγόνων μας. Ενδεικτικά, ο Συναγωνιστής ανέφερε την άποψη του ΚΚ€, της ΝΔ και του Σύριζα για την Γενοκτονία των Ποντίων, όπου άπαντες αρνούνται την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, του μοναδικού πραγματικού ρατσισμού που υφίσταται εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στην άρση της ασυλίας του Φίλη, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και βρήκε υπερασπιστές στην Νέα Δημοκρατία, όπως αντίστοιχα στην προδοσία της Μακεδονίας οι συριζαίοι έφτασαν να χειροκροτούν τους νεοδημοκράτες για την προδοτική στάση τους σε εκείνη την κοινοβουλευτική διαδικασία. Ο Συναγωνιστής Λαγός είπε ότι για όλα αυτά που γίνονται εντός της Βουλής από τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» εις βάρος του Ελληνισμού, οι Έλληνες πρέπει να αγωνιστούν για να στείλουν ακόμα περισσότερους Εθνικιστικές μέσα στα Συμβούλια για να διατρανώνουν την άποψη των Ελλήνων.
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατιωτικός Ιατρός, Ταξίαρχος ε.α., Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στον εθνομηδενισμό που φωλιάζει στα ευρωψηφοδέλτια τόσο της ΝΔ, όσο και του Σύριζα και τον κίνδυνο που ελοχεύει να βρεθούν εθνομηδενιστές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να λειτουργούν ως η φωνή του Ερντογάν μέσα εκεί. Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνου εν συνεχεία ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο οι αριστεροί και «δεξιοί» ιστορικοί προσπαθούν να σβήσουν την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά και γενικότερα το γενοκτονικό σχέδιο των τούρκων εις βάρος των Ελλήνων τόσο του Πόντου, όσο και της Πόλης, αλλά και της Μικράς Ασίας.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε εν μέσω χειροκροτημάτων ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι παρά το ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προεκλογική, η συγκέντρωση των Ελλήνων Εθνικιστών για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού δεν είναι προεκλογική, άλλωστε η Χρυσή Αυγή τους Πόντιους τους θυμάται συνεχώς και όχι για τα... ψηφαλάκια. Απόδειξη περί τούτου ότι μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Αττική ήταν αυτή του 2013 στο ίδιο ακριβώς σημείο για τους Πόντιους.
Εν συνεχεία, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην συνωμοσία της σιωπής, που δείχνει τον τρόμο του καθεστώτος εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, μία συνωμοσία της σιωπής που κορωνίδα της είχε την παράνομη απεργία της ΕΡΤ, προκειμένου να μην μεταδοθεί η διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, το κόμμα που αλλάζει όνομα ως διαρρήκτης, το ΠαΣοΚ που τελευταία λέγεται «ΚΙΝΑΛ», που έβγαλε ειδικό σποτ εναντίον της Χρυσής Αυγής, δείγμα του τι είναι αυτό που πονάει το κατεστημένο.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στο κλίμα της πολώσεως που επικρατεί προεκλογικώς ανέφερε πως ο μοναδικός τρόπος για να τελειώσει η εθνομηδενιστική αριστερά στην Ελλάδα, οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, γιατί η ΝΔ και ο Μητσοτάκης είναι η εγγύηση ότι ο Τσίπρας θα επιστρέψει. Ερχόμενος στο θέμα της σημερινής συγκεντρώσεως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ότι παρά την πτώση της Πόλεως το 1453, η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας άντεξε μερικά χρόνια ακόμα και πως ο Ελληνισμός εκείνης της περιοχής άρχισε να ξεριζώνεται από τότε συστηματικά. Το ακόμα χειρότερο είναι, βεβαίως, πως σήμερα στην Θεσσαλονίκη υπάρχει μνημείο για τον σφαγέα του Ελληνισμού, σαφές δείγμα της σήψεως και της παρακμής που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να σταματήσει αυτή την παρακμή.
Η εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι τραγικά επίκαιρη, αφού εντός της Ελληνικής Επικρατείας υπάρχουν άνθρωποι, παραδομένοι στην τουρκική προπαγάνδα, στην Θράκη μας που την 19η Μαΐου γιορτάζουν. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ακολούθως αναφέρθηκε στα ιστορικά στοιχεία του αντάρτικου του Πόντου, που προδόθηκε από τους ελλαδίτες πολιτικάντηδες, αλλά και στους Πόντιους που πολέμησαν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και σήμερα συμμετέχουν σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στους «πατριώτες» της ΝΔ, μίλησε για τον Καιρίδη, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, που έχει πει τα μύρια όσα, μεταξύ των οποίων ότι «είναι μύθος η Γενοκτονία των Ποντίων» και ότι όλοι «είμαστε τέκνα των Οθωμανών».
Όσο, όμως, υπάρχουν οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, οι χιλιάδες ψυχές των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους νεότουρκους βάρβαρους θα βρίσκουν μια δάδα να ανάβεται προς Τιμήν τους και η Εθνική Μνήμη θα παραμένει άσβεστη, σε πείσμα των κομμουνιστών που «όχι μόνο δεν λυπηθήκανε για την ήττα στην Μικρασία, αλλά και την επιδιώξανε», όσο και των προσκυνημένων στους κομμουνιστές «δεξιούληδες» της Νέας Δημοκρατίας. Ακολούθως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τις 353.000 χιλιάδες των ψυχών που χάθηκαν στις πορείες του θανάτου, στους εκτοπισμούς και τις εκτελέσεις από τις ορδές του Κεμάλ, τις οποίες τροφοδοτούσαν με όπλα και θράσος οι μπολσεβίκοι του Λένιν.
Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: