Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ο ανεκδιήγητος Βίτσας παραδέχτηκε ότι τζιχαντιστές πέρασαν τα Ελληνικά σύνορα παριστάνοντας τους «πρόσφυγες»

Όταν δεν υπόσχεται στους πακιστανούς ότι θα τους κάνει όλους «Έλληνες», φροντίζει ο Βίτσας να δείχνει πόσο επικίνδυνος είναι τόσο αυτός ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής όσο και γενικότερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετέχει, καθώς παραδέχθηκε ότι τζιχαντιστές επιχείρησαν να περάσουν, ως «πρόσφυγες» φυσικά, τα Ελληνικά νησιά.
Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα, είπε ότι αυτοί «δεν είναι περισσότεροι από 100». Δεν εξήγησε, όμως, αν είναι δυνατόν να εντοπιστούν μεταξύ των χιλιάδων παράνομων λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στη χώρα μας όλα τα μέλη ή οι υποστηρικτές του ISIS.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βίτσας δεν ξεκαθάρισε τι συνέβη με τους 100 προερχόμενους από τις περιοχές ελέγχου του ISIS. «Τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν ήδη αναχωρήσει από τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα όπου τοποθετήθηκαν εξαρχής, καθώς δεν εντάσσονται στη διαδικασία ασύλου» υποστήριξε σε συνέντευξή του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πως και προς τα που έφυγαν.
Και όμως αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος και οι συνοδοιπόροι του είναι υπεύθυνοι(...) για την πορεία (προς τον όλεθρο;) της Πατρίδας και του Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: