Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Η μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στις Αχαρνές την περασμένη Κυριακή στην Μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων συντάραξε για ακόμα μια φορά το σαθρό πολιτικό κατεστημένο που εξαπέλυσε τον παρακρατικό του βραχιόνα για ακόμη μία επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Χθες το βράδυ λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα οι «γνωστοί – άγνωστοι» τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που στεγάζονται στον 1ο όροφο κτιρίου, στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Αρχαίου Θεάτρου, στο Μενίδι. Από την έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν φθορές και στο εσωτερικό των γραφείων.
Φυσικά κανένα κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και οι Αστυνομικές Αρχές δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη!

Οι επιθέσεις του παρακράτους δεν μας λυγίζουν και ως απάντηση τους παραθέτουμε φωτογραφίες από την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι που από ότι φαίνεται τους πόνεσε πολύ!

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε την νέα παρακρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.
«Βόμβα κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι τρεις ημέρες πριν τις εκλογές μέσα σε καθεστώς σιωπής από τα ΜΜΕ.
Καμία καταδίκη από την ΝΔ που παριστάνει την «ευαίσθητη» για τους κόκκινους τρομοκράτες. Ενωμένοι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και λοιπά κόμματα κατά Χρυσής Αυγής«.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-paniko-to-parakratos-apo-thn-megaleiwdh-sugkentrwsh-ths-chrushs-aughs-st#ixzz5okcfXJC3

Δεν υπάρχουν σχόλια: