Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής με την “Ελληνική Αυγή” στο ENA CHANNEL - ΒΙΝΤΕΟ


Ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Βογιατζής, με την "Ελληνική Αυγή για την Καβάλα" καλεσμένος σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ENA CHANNEL μίλησε για τις προγραμματικές θέσεις και τις προθέσεις της δημοτικής παράταξης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Ξεκαθάρισε ότι για την παράταξη του η μάχη για την Μακεδονία μας δεν έχει χαθεί και ότι με την συμμετοχή μας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας θα δώσει μάχες για να μην γίνει πράξη η συμφωνία των Πρεσπών. Δέσμευση του συνδυασμού μας είναι να θέσουμε ψήφισμα με το οποίο θα κριθούν ανεπιθύμητοι όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν την συνθήκη των Πρεσπών.
Ένα άλλο κεντρικό ζήτημα για τον δήμο που συζητήθηκε είναι το κλείσιμο του κέντρου φιλοξενίας εντός της πόλης, μοναδικού πανελληνίως, και η απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών από την περιοχή με την ταυτόχρονη αναβάθμιση της περιοχή του Περιγιαλίου.
Η παρουσία μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα αποτελέσει παράγοντα αποτροπής για όλα τα δεινά που έρχονται στην πόλη μας. Ο αγώνας αυτός αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα και εξασφάλιση για το μέλλον της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός και απλώς συνδράμει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην πορεία σήψης και παρακμής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: