Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Επιστρατεύουν μέχρι και το... “ρουκ ζουκ” στην προπαγάνδα για την “Βόρεια Μακεδονία”

Επιστρατεύουν μέχρι και το... “ρουκ ζουκ” στην προπαγάνδα για την “Βόρεια Μακεδονία”
Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ξεπούλησε στους σλάβους των Σκοπίων το όνομα και της Ιστορία της Μακεδονίας μας, συνεχίζει να προκαλεί οργή και το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων.
Η μετονομασία του γειτονικού μορφώματος των Σκοπίων σε "Βόρεια Μακεδονία" και επιχείρηση επιβολής αυτής της προδοσίας στο εσωτερικό της Χώρας επιστρατεύει ακόμα και τηλεπαιχνίδια στην μάταιη προσπάθεια αλλοίωσης της εθνικής συνείδησης.
Έτσι παρατηρήσαμε πρόσφατα στο τηλεπαιχνίδι "ρουκ ζουκ", το οποίο προβάλλεται στον ΑΝΤ1 να υπάρχει μια ερώτηση για χώρες της Ευρώπης που δεν βρέχονται από θάλασσα. Η γνωστή παρουσιάστρια στην προσπάθεια της παίχτριας να βρει σχετικές απαντήσεις την καθοδήγησε να ονοματίσει το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων.
Και φυσικά στο πλαίσιο της προπαγάνδας αυτό δεν ονοματίστηκε ως Σκόπια, αλλά με το όνομα που της χάρισε η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή "Βόρεια Μακεδονία"!
Να γνωρίζουν οι ιθύνοντες νόες πως το μόνο που καταφέρνουν με την προπαγάνδα τους είναι να εξοργίζουν τον Ελληνικό Λαό που συνεχίζει να βρίσκεται στα κάγκελα για την προδοσία της Μακεδονίας.
Οι Έλληνες γνωρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε την Μακεδονία και η Νέα Δημοκρατία έστρωσε τον δρόμο της προδοσίας, αφού τώρα ορκίζεται πως θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών.
Μόνο η Χρυσή Αυγή δια προσωπικής επιστολής του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου έχει δεσμευτεί πως θα πετάξει τα παλιόχαρτα της προδοτικής συμφωνίας στον κάλαθο των αχρήστων και με την στήριξη του Ελληνικού Λαού θα το πράξει!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: