Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ WALL STREET JOURNAL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Άρθρο-παραλήρημα κατά της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, δείχνοντας ξεκάθαρα ποιον φοβούνται οι διεθνείς σατανάδες.
Στο άρθρο γίνεται λόγος σε «καθυστέρηση» στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία ωστόσο αποδίδεται στις γενικότερες δυσλειτουργίες του δικαστικού συστήματος στην Ελλάδα, κι όχι βέβαια σε πολιτική σκοπιμότητα, όπως παπαγαλίζουν κάποιοι επιτήδειοι πολιτικοί απατεώνες στην Ελλάδα.
Το άρθρο βρίθει από ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές περί… «ρατσιστικών επιθέσεων», βασιζόμενες σε… διαβεβαιώσεις του Τζαβέντ Ασλάμ κι άλλων τέτοιων τύπων.
Ωστόσο, ξεφεύγουν από τα δημοσιογραφικά όργανα των διεθνών γκάνγκστερς και κάποιες αλήθειες, για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Έτσι, γίνεται αναφορά σε δημοσκοπήσεις που φέρουν την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, «πίσω από τα κόμματα των συντηρητικών και των αριστερών», αλλά και ότι η Χρυσή Αυγή «διατηρεί ένα ποσοστό 8% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις».
Άραγε, σε ποιες δημοσκοπήσεις αναφέρονται οι άκρως εχθρικοί στην Χρυσή Αυγή Αμερικανοί δημοσιογράφοι; Στις φανερές που δημοσιεύονται στα κίτρινα –και κόκκινα- ΜΜΕ και εμφανίζουν το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών… τέταρτο ή και… πέμπτο κόμμα, με… μειωμένα ποσοστά, ή μήπως στις «κρυφές» δημοσκοπήσεις της πρεσβείας, που αποτυπώνουν την σκληρή για το εγχώριο και διεθνές σύστημα πολιτική πραγματικότητα;

Σε κάθε περίπτωση, «Κυριακή κοντή γιορτή»!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: