Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Μνημόσυνο στο Αγιονόρι Κορινθίας


Μνημείο σφαγέντων στο Αγιονόρι Κορινθίας.
Το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 18:30 τελείται μνημόσυνο στο Αγιονόρι Κορινθίας υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστών. Η παρουσία σας θα τιμήσει, θα υμνήσει και θα δοξάσει την μνήμην των θυσιασθέντων υπέρ βωμών και εστιών Ελλήνων πατριωτών. Υπεύθυνος εκδηλώσεως: Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο γέρος της Δημοκρατίας είπε, πέραν άλλων, δια το ΚΚΕ: «Είναι τόση η έκτασις της προδοσίας ώστε ουδέποτε το έθνος και ο λαός μας θα ανεγνώριζαν την επάνοδον των προδοτών και των εγκληματιών εις τους κόλπους του πολιτικού βίου της χώρας. Οι ηγέται της προδοσίας ουδέποτε θα εύρουν αμνήστευσιν εις την συνείδησιν του ελληνικού λαού»
Δρομολόγιο από Κόρινθο: Κόρινθος - Χιλιομόδι - Κλένια - Ηρώο. Σημείωση: περίπου 6 χιλιόμετρα μετά την Κλένια αντικρίζουμε ανατολικά το Αγιονόρι και δυτικά την διακλάδωση προς Στεφάνιον. 100 μέτρα μετά την διακλάδωση προς Στεφάνιον (την οποίαν δεν ακολουθούμε), στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα προς το ηρώο.
Δρομολόγιο από Άργος: Άργος - Ίναχος - Ν. Ηραίον - Προσύμνη - Λίμνες - Αγιονόρι - Ηρώο. Σημείωση: Μετά το Αγιονόρι στο τέλος του κατηφορικού δρόμου οδεύουμε ευθεία προς τα δυτικά (πινακίδα προς ηρώο). 
http://www.metopo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: