Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Η Γερμανική Αριστερά (DIE LINKE) προτείνει στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους “νεοναζί”

Η Γερμανική Αριστερά (DIE LINKE) προτείνει στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους “νεοναζί”
Ο υποψήφιος του κόμματος «Die Linke» στην Βαυαρία Tobias Himpenmacher έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για την καταπολέμηση της ανερχόμενης δύναμης των «νεοναζί» στην Γερμανία. Προτείνει τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή χρησιμοποιώντας τα δικά του λόγια την «κεντρική στέγαση για νεοναζί» (zentralisierte  Unterbringung für  Neonazis). Ο Tobias Himpenmacher (βλ.  συν. εικόνα) φυσικά στην δήλωση του αποφεύγει την λέξη «Konzentrationslager» (στρατόπεδο συγκέντρωσης) αλλά αυτό ακριβώς εννοεί, αφού ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης δεν είναι τίποτε άλλο από την κεντρική στέγαση του πολιτικο-ιδεολογικού εχθρού. Η διοίκηση του αριστερού κόμματος δεν αποδοκίμασε την δήλωση του μέλους της Himpenmacher, προφανώς τέτοιου τύπου εκμυστηρεύσεις αντιπροσωπεύουν τις μύχιες σκέψεις της Αριστεράς της Γερμανίας, και όχι μόνον. Το γεγονός δεν πρέπει να μας εκπλήσσει καθώς η «die Linke» της Γερμανίας, όπως και όλα τα αριστερά κόμματα της Ευρώπης, αποτελεί διάδοχο σχήμα των μπολσεβίκων της Σοβιετικής Ένωσης και του  κομμουνιστικού παραπετάσματος που διαλύθηκε το 1990.
Στο ιδεολογικό όραμα πολιτικών τύπου Himpenmacher, «νεοναζί» είναι όλοι εκείνοι που αντιστέκονται στην παράνομη μετανάστευση, στην παγκοσμιοποίηση, στον σιωνιστικό καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό. Ο «νεοναζί», όπως και ο «ρατσιστής», έχει γίνει για τους αριστερούς και δεξιούς γλωσσικό συνώνυμο του αναχώματος εναντίον της εξόντωσης των λαών της Ευρώπης. Ένας πόλεμος τόσο προφανής που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για την πνευματική διαύγεια της πλειοψηφίας των λαών της Ευρώπης, που εξακολουθούν να ψηφίζουν τους μελλοντικούς τους σφαγείς. 
Ο πόλεμος εναντίον των «νεοναζί» είναι ένας κοινός ελιγμός της Αριστεράς και Δεξιάς για την απόσπαση της προσοχής από τα δικά τους εγκλήματα, κάτι που δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που χειραγωγούνται από τα «δημοκρατικά» και «ελεύθερα» μέσα ενημέρωσης, που όλα είναι υπό τον έλεγχο συμφερόντων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Γ. Λιναρδής
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: