Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Πειραιώς : Ψηλά τις Σημαίες !

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Πειραιώς : Ψηλά τις Σημαίες !

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ομιλία από το Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, στον απόηχο των εκλογικών αποτελεσμάτων της 7ης Ιουλίου.
Ξεκινώντας την ομιλία του ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχάρη τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που συνέρρευσαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης, αποδεικνύοντας με τον πλέον καταφανή και παραδειγματικό τρόπο την έμπρακτη συσπείρωση της Χρυσής Αυγής. Ενώ, τόνισε πως παρά τις διάφορες «σειρήνες» που αναλώνονται ασταμάτητα σε έναν ψυχολογικό πόλεμο έναντι της Χρυσής Αυγής, το Κίνημα συνεχίζει ισχυρό. Διαψεύδοντας «φίλους» και «εχθρούς» που διατείνονται περί μιας υποτιθέμενης «διάλυσης», οι Εθνικιστές στέλνουν μήνυμα συσπείρωσης, αλλά και υπόσχεση επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή ακόμη πιο δυνατοί.

Παράλληλα, ο Αρχηγός αναφέρθηκε στις ανηλεείς διώξεις, την προπαγάνδα και τον πόλεμο που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή τα προηγούμενα χρόνια, με αποκορύφωμα μια καλοστημένη «συνομωσία της σιωπής» που συνεχίστηκε έως και την ημέρα των Εθνικών Εκλογών. Διεμήνυσε την επικείμενη επανακαταμέτρηση των ψήφων της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια, ώστε να διασφαλιστεί στο ακέραιο η εγκυρότητα του αποτελέσματος. Ακολούθως, δεν δίστασε να αναφερθεί σε ανθρώπους που πρόδωσαν την πίστη του Κινήματος, υποσκάπτοντας ποικιλοτρόπως των Αγώνα των Εθνικιστών.
Τέλος, ο Αρχηγός του «Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή» έδωσε το στίγμα για μία ολοτελή ανασύνταξη και οργανωτική ανασυγκρότηση του Κινήματος, αλλά και αναβάθμιση της πολιτικής του δράσης. Θέτοντας τις βάσεις για την ανάκαμψη και τελικώς τη Νίκη των Εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής.
Καταχειροκροτούμενος, ο Αρχηγός έδωσε το λόγο στους παρευρισκόμενους με ένα γόνιμο διάλογο να ακολουθεί, όσον αφορά το παρόν και το μέλλον του Κινήματος. Ενώ κατέστη σαφές, πως ο Πειραιάς δηλώνει «παρών» στους Αγώνες που έρχονται.

Με το πέρας της εκδήλωσης, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.                           
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: