Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Όσοι ψήφισαν ΝΔ για να τελειώσει η αριστερά θα βρεθούν σύντομα προ οδυνηρής εκπλήξεως

Όσοι ψήφισαν ΝΔ για να τελειώσει η αριστερά θα βρεθούν σύντομα προ οδυνηρής εκπλήξεως
Χιλιάδες συναγωνιστών απ’ τη μια μέχρι την άλλη άκρη της Ελληνικής Πατρίδος έδωσαν ένα σκληρό μα άνισο αγώνα, έναν αγώνα ο οποίος σαφώς και δεν δόθηκε επί ίσοις όροις για όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι κόμματα που λάμβαναν αδιάκοπα την πλουσιοπάροχη κρατική επιχορήγηση και τύγχαναν τηλεοπτικής προβολής δυσανάλογης της εκλογικής τους επιρροής εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη εν αντιθέσει προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών το οποίο βρίσκεται σήμερα εκτός βουλής για λιγότερες από 4.000 ψήφους.
Οι αγώνες ωστόσο για την Πατρίδα και το Λαό δεν είναι για το Κίνημά μας συνάρτηση της κοινοβουλευτικής παρουσίας. Όπως το Κίνημά μας δεν γεννήθηκε το 2012 με την τότε θριαμβευτική είσοδο στο κοινοβούλιο έτσι και δεν πεθαίνει το 2019 με το πέρας της πιο βρώμικης προεκλογικής περιόδου της τελευταίας δεκαετίας.
Απέναντί μας δεν είχαμε βεβαίως μονάχα τις κομμουνιστικές ορδές που έχουν επικαθίσει επί του κρατικού μηχανισμού και ζουν απ’ αυτόν, οι οποίες και δημοσίως διατυμπάνιζαν πως θα μας τσακίσουν δίχως να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση της τάχα δημοκρατικά ευαίσθητης ψοφοδεξιάς και φυσικά των αρμοδίων αρχών. Είχαμε κυρίως τη Νέα Δημοκρατία και τους μηχανισμούς της, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχει και επιπρόσθετα τους καλοπληρωμένους αντιχρυσαυγίτες «πατριώτες», οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά πανηγύρισαν την επικράτηση της ΝΔ περισσότερο και από την οικογένεια Μητσοτάκη. Οι πιο «θαρραλέοι» μάλιστα εξ αυτών, χαρακτήρισαν τη νίκη της ΝΔ ως «νέο Γράμμο για την αριστερά»! Ισχυρίζονται δηλαδή ότι ο τέως κνίτης και νυν σύμβουλος του Κούλη, Θεοδωρικάκος, είναι ο αρχιστράτηγος του «νέου Γράμμου». Δυστυχείς πατριώτες που πιστέψατε στην πατριδοκάπηλη ΝΔ τι σας περιμένει…
Για να είμαστε ειλικρινείς, η προπαγανδιστική γραμμή της ΝΔ που συμπυκνώθηκε στο σύνθημα «ψηφίζουμε ΝΔ για να φύγει ο Τσίπρας» έπιασε τόπο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Θριάμβευσε όμως μόνο προσωρινά: η ίδια αυτή γραμμή θα αποτελέσει προϊόντος του χρόνου τη γάγγραινα στον οργανισμό της ψοφοδεξιάς, γάγγραινα που αναπόφευκτα θα οδηγήσει στον ακρωτηριασμό των άκρων της. Διότι απλούστατα δεν υπήρξε γραμμή θέσεων και διαφορετικής πολιτικής πρότασης από τη Νδ αλλά γραμμή οργής και διαμαρτυρίας.
Μπορεί οι κομματάρχες της ΝΔ να κατακεραύνωναν την αριστερά και τα δεινά που προξένησε στην Πατρίδα, όμως η ΝΔ δεν βάλλει κατά της αριστεράς. Βάλλει κατά του Τσίπρα. Εκείνοι συνεπώς οι οποίοι ψήφισαν ΝΔ για να τελειώσει η αριστερά και να πάψει η κυριαρχία της εθνομηδενιστικής τάσεως στο Κράτος, θα βρεθούν πολύ σύντομα προ οδυνηρής εκπλήξεως.  Αλλά κι εκείνοι που την ψήφισαν για ένα διορισμό ή ένα ρουσφέτι, πάλι θα χτυπήσουν το κεφάλι τους σε τοίχο: διότι η ΝΔ έχει διαχρονικά αποδείξει ότι βολεύει τους κουμπάρους και τους πασόκους. Η περίπτωση Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπήρξε απλώς το πρώτο δείγμα ή αν θέλετε το πρώτο πειστήριο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Θα ακολουθήσει πλήθος άλλων στο μέλλον μαζί όμως με το σοκ της αναγκαιότητας λήψης νέων μέτρων για την συγκράτηση του δημοσιονομικού εκτροχιασμού και βέβαια της εντατικοποίησης των συνομιλιών με την Τουρκία για να λυθούν οι διαφορές στο Αιγαίο με επωφελείς και για τις δυο πλευρές όρους. Για την καταγγελία της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών ούτε λόγος φυσικά, μα να μας συγχωρούν οι εξαπατηθέντες ψηφοφόροι, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
Όσο και να επιδιώκει συνεπώς το αντεθνικό σύστημα να μας εξαφανίσει, δεν θα το επιτρέψει η ίδια η καθημερινότητα και οι εξελίξεις που έρχονται και είναι καθ’ όλα δυσοίωνες και δραματικές για την Πατρίδα και το Λαό μας. Περισσότερο απ’ όλα όμως, δεν θα το επιτρέψουν οι χιλιάδες των αγωνιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εκείνοι που πλήρωσαν και πληρώνουν διαρκώς επί σειρά ετών τίμημα βαρύ για την υπεράσπιση των Εθνικών Ιδεών και είναι οι μόνοι που έχουν την ειλικρινή θέληση να γκρεμίσουν το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης. Σήμερα η ΝΔ υφάρπαξε με δόλια μέσα τις ψήφους οργής και διαμαρτυρίας κατά της αριστεράς, αλλά αύριο θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να εισπράξει την διαμαρτυρία και την οργή των Ελλήνων. Εκεί θα βρίσκεται ξαναγεννημένη και αμόλυντη η Χρυσή Αυγή, στην πρωτοπορία της οργής και της διαμαρτυρίας διότι -δυστυχώς για τους βολεμένους κομματάρχες της ψοφοδεξιάς- δεν είναι όλοι οι Έλληνες δειλοί και προσκυνημένοι.
Ευάγγελος Καρακώστας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: