Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής - Βίντεο, Φωτογραφίες


Η υποψήφια βουλευτής Χρυσής Αυγής στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια παρουσίασε στον Alpha τις θέσεις του κινήματος για την ανάταση της εθνικής οικονομίας, την εξωτερική πολιτική και την δημόσια ασφάλεια. Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι ανάμεσα σε φιλελεύθερους και μπολσεβίκους η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική επιλογή.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής παρουσίασε στον ANT1 τις θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος για την πάταξη της ανεργίας, την δημόσια υγεία και ασφάλεια καθώς και τον διαρκή αγώνα για τα Εθνικά Δίκαια.
O υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία, Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του στον Alpha ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος, καθώς ψήφισαν από κοινού μνημόνιο, σύμφωνο συμβίωσης και τζαμί στην Αθήνα. Σημείωσε πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για τα συμφέροντα της Πατρίδος και των Ελλήνων.
O υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Ά Πειραιώς, Στηβ Γιατζόγλου μίλησε στον Alpha για τις επερχόμενες εκλογές τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι ένα υποκριτικό και πατριδοκάπηλο κόμμα, σε αντίθεση με τους Χρυσαυγίτες που δεν είναι ούτε κλέφτες ούτε προδότες!
Στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Ματθαίος Τσούγκας, όπου παρουσίασαν τις θέσεις του κινήματος για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και την Οικογένεια. Οι Συναγωνιστές τόνισαν ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν κοινή αντιλαϊκή και εθνομηδενιστική πολιτική, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που αποτελεί ένα αγνό πατριωτικό κίνημα και γι’ αυτό πολεμάται σφοδρά από το σύστημα. Παράλληλα, σημείωσαν ότι στις εθνικές εκλογές οι Έλληνες Εθνικιστές θα έχουν αυξημένα ποσοστά, καθώς έχουν στο πλευρό τους την νεολαία, το μέλλον της Πατρίδος μας.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρουσίασε στην TRT τις θέσεις του Κινήματος για τα εθνικά ζητήματα και την οικονομία και κατέστησε σαφές ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική εθνική φωνή στο Κοινοβούλιο. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει τα οικονομικά σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας όπως και τις ανύπαρκτες θέσεις της όσον αφορά όλα τα μεγάλα εθνικά ζητήματα.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες Ιωάννου Άγγελος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή "2 ώρες μαζί" του καναλιού Δίκτυο Τηλεόραση Σερρών. Στο λίγο χρόνο που του δόθηκε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής απάντησε πως είναι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές, αφού οι πολίτες φαίνονται δεκτικοί στο μήνυμα των εθνικιστών. Ανέφερε πως η πτώση των ποσοστών στις εκλογές του περασμένου Μαΐου οφείλεται κυρίως στον πλήρη αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από όλα τα ΜΜΕ, από το κρατικό κανάλι, ακόμη και από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Τόνισε πως οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής έχουν βγει σε πόλεις και χωριά να μεταφέρουν το μήνυμα του Κινήματος, αφού η επαφή με τους πολίτες είναι η πραγματική δύναμη των εθνικιστών και κλείνοντας κάλεσε τους Έλληνες πατριώτες να στηρίξουν το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή για να υπάρχει σοβαρή εθνική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Έβρο Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης μίλησε στο Maximum 93,6 για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια και τις εφημερίδες και παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος για την αναγέννηση της πατρίδος. Στην συνέχεια ανέλυσε τα προβλήματα στην περιοχή του Έβρου στην οποία και είναι υποψήφιος.
Προεκλογική δράση σε Μαγούλα και Βίλλια παρουσία του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Δυτική Αττική, Χρήστου Παππά.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: