Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΣΑΛΒΙΝΙ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΣΑΛΒΙΝΙ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ… ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ!

Την θρασύτατη απαίτηση ν’ ανοίξει η Ιταλία τα λιμάνια της για τα πλοία των (γερμανικών) ΜΚΟ που δήθεν «διασώζουν» τα «προσφυγάκια», εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών του 4ου Ράιχ, σε επιστολή του προς τον πατριώτη Σαλβίνι: «σας προτρέπω να αναθεωρήσετε τη στάση σας ως προς την άρνησή σας να ανοίξετε τα λιμάνια της Ιταλίας στα πλοία των ΜΚΟ». Μάλιστα, το θρασίμι του 4ου Ράιχ, επικαλέστηκε στην επιστολή του τις «κοινές χριστιανικές μας αξίες», για να διευκολύνει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης!
Ωστόσο, πήρε πληρωμένη απάντηση από τον Ιταλό πατριώτη: «Αγαπητή γερμανική κυβέρνηση, δεν ξανανοίγω τα λιμάνια. Αν μη τι άλλο, θα φορτώσουμε τους μετανάστες σ’ ένα αυτοκίνητο και θα τους πάμε στη γερμανική πρεσβεία. Αν οποιοσδήποτε έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την Ιταλία σαν σκουπιδότοπο όπου πετάει όλα τα προβλήματα που η Ευρώπη παριστάνει ότι δεν βλέπει, αυτό τέλειωσε. Κι αυτό ισχύει και για τους Γάλλους και για τους Ολλανδούς».

Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Η γειτονική Ιταλία να έχει στο τιμόνι της έναν ΓΙΓΑΝΤΑ, κι εμείς τους νάνους Τσιπροκούληδες!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: