Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Απίστευτο και όμως...αληθινό! ''Πρόσφυγες'' μέχρι και από την ...Δομινικανή Δημοκρατία!



Απίστευτο και όμως ...αληθινό. ''Πρόσφυγες'' ως και από την Δομινικανή Δημοκρατία. Σε μια καταγραφή εθνικοτήτων που έγινε σε ένα hot spot βρέθηκαν ''μετανάστες'' από 47 (!!) εθνικότητες και άλλοι που δεν δήλωσαν κάποιοι συγκεκριμένη εθνότητα.
Μέσα σε αυτούς τους ''πρόσφυγες'' υπάρχουν και 50 από την Δομινικανή Δημοκρατία μια χώρα που βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, άλλοι 4 από την ...Κολομβία και άλλοι 5...από την Αϊτή. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί που αναφέραμε υπάρχουν ''πρόσφυγες'' και από άλλα απίθανα μέρη όπως από τις Κομόρες, από την Ινδονησία, από το Νεπάλ, από το Κουβέιτ και φυσικά από τα συνηθισμένα μέρη μας (Ιρακ,Πακιστάν,Αφγανιστάν,Μπαγκλαντές κτλ).
Στο συγκεκριμένο hot spot υπάρχουν 2351 μετανάστες εκ των οποίων μόνο οι 560 είναι Σύριοι και οι οποίοι μπορεί να θεωρηθούν ως πρόσφυγες, αν και τυπικά ούτε αυτοί είναι, καθότι πρόσφυγας θεωρείται η πρώτη χώρα διέλευσης. Δηλαδή τυπικά πρόσφυγες είναι μονάχα οι 3 από την Τουρκία.
Από εκεί και έπειτα όλοι οι υπόλοιποι πως μπορούν να θεωρηθούν ως πρόσφυγες οι χώρες τους έχουν πόλεμο και θεωρούνται ως πρόσφυγες; ποιοι τους φέρνουν έδω και το κυριότερο για ποιο λόγο μένουν έδω; ποιοι τους κρατάνε; τι συμφέροντα κρύοφονται πίσω από όλα αυτά;

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΛΕΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: