Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ και ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ και ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αθήναι, Σάββατο 13 Ιουλίου 2019
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής ευχαριστεί θερμά τους Συναγωνιστές και της Συναγωνίστριες, που έδωσαν τον υπέροχο αγώνα της τελευταίας εκλογικής αναμετρήσεως κυριολεκτικά εναντίον όλων, καθώς επίσης ευχαριστεί και τους περισσότερους από 165.000 Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι τίμησαν το Κίνημά μας με την ψήφο τους.
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι τουλάχιστον περίεργο, αφού για ένα ποσοστό 0,07% ευρέθη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής, γεγονός το οποίο επεδίωκε το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Ενημερώνει τον Ελληνικό λαό ότι προχωρεί σε διαδικασίες επανακαταμέτρησης των ψήφων, με τις οποίες οπωσδήποτε θα αποδείξει ότι υπήρξε σκοτεινή μεθόδευση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Καλεί όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που στάθηκαν στο πλευρό του Κινήματός μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουν τον αγώνα και δηλώνει ότι θα εξετάσει λεπτομερώς τα εκλογικά αποτελέσματα προκειμένου να εντοπίσει προβλήματα και παραλείψεις. Πάντως σε καμία περίπτωση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αισθάνεται ένοχη για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι που δηλώνουν “πατριώτες” και “εθνικιστές” στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και όχι μόνον, αφού πολέμησαν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η απομόνωση αυτών των καρκινωμάτων, που εμπορεύονται εθνικισμό και υπηρετούν στην πραγματικότητα το σύστημα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα στην περαιτέρω πορεία του Κινήματός μας. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, το οποίο αποδεικνύει πολλά, ότι όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες πανηγυρίζουν σήμερα για την πτώση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περιλαμβάνονται και βρώμικες προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και ηγετικών στελεχών του Κινήματός μας. Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνει ότι στηρίζει τoν Γενικό Γραμματέα και την ηγεσία του Κινήματος στην προσπάθειά της για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ της Χρυσής Αυγής, ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά, μια προσπάθεια η οποία θα κλιμακωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την αναδιοργάνωση του Κινήματός μας και μία νικηφόρα πορεία προς το μέλλον.
Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προδώσει βάναυσα κάθε πατριωτικό και εθνικό αίσθημα με την πολιτική της στα μεγάλα εθνικά θέματα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καθήκον να σταθεί δίπλα στον Λαό και να γίνει και πάλι η ελπίδα του για μια νέα Ελλάδα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: