Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η ΝΔ είναι συνυπεύθυνη για την οικονομική καταστροφή

Η ΝΔ είναι συνυπεύθυνη για την οικονομική καταστροφή
Η αποψίλωση που υπέστη η Ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, είναι άνευ προηγουμένου. Σίγουρα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει αυτή την εποχή σαν «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της Ελλάδος (και όχι μόνο).
Παραδόξως οι διοικούντες, από όποια πολιτική παράταξη κι αν προέρχονται, ως δια μαγείας, συμφωνούν κι εφαρμόζουν το οικονομικό πρόγραμμα ξένων συμφερόντων! Μπορεί να τσακώνονται ανηλεώς μεταξύ τους, αλλά κοινός παρανομαστής όλων, είναι η εφαρμογή ξένων υποδείξεων.
Αιφνιδίως η χώρα μας, με τα τόσα λαμπρά μυαλά σε όλους τους τομείς, στερείται ικανών οικονομολόγων, τεχνοκρατών και πολιτικών σχεδιαστών. «Αναγκάζεται» λοιπόν, να αποδέχεται, τις από το εξωτερικό εντολές. Κανείς από τους διοικούντες, δεν αποδείχτηκε ικανός να σκεφθεί ένα αποδοτικό μέτρο, να εφαρμόσει μια παραγωγική πολιτική.
Περιέργως όμως, και τα μέτρα που επιβάλλουν οι έξωθεν «σωτήρες» καταλήγουν κι αυτά στο κενό. Η Ελληνική οικονομία, βυθίζεται σε μια δύνη, η οποία με ταχύτητα καταπίνει σπίτια, μετρητά, θέσεις εργασίας, επιχειρήσεις. Η μεσαία τάξη, εξαφανίστηκε.
Μόνο στην αγορά εργασίας, υπολογίζεται ότι εξανεμίστηκαν, πάνω από 850.000 θέσεις! Επίσης έβαλαν λουκέτο, περισσότερες από 250.000 επιχειρήσεις!
Το κράτος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την καταστροφή. Καμία μέριμνα, κανένα μέτρο ανακούφισης. Μόνο αύξηση φόρων, έμμεσων κι άμεσων.
Τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα, με πολιτικές επιχειρηματικής απαξίωσης και επιδοματικής «συνταγογράφησης» δείχνοντας μια τρομακτική αγνωσία της αγοράς, μια φρικώδη άγνοια των οικονομικών παραμέτρων, οδηγώντας την χώρα, με μαθηματική ακρίβεια, σε μιαν οικονομική δυστυχία, την οποία αντιλαμβανόμαστε όλοι εμείς, αλλά περιέργως πως, όχι εκείνοι!!!
Και βεβαίως η Νέα Δημοκρατία καθόλου αμέτοχη δεν είναι για όλα τα παραπάνω. Αντιθέτως οι πολιτικές που εφήρμοσε, υποστήριξαν την οικονομική καταστροφή της χώρας. Πως τώρα ξαφνικά, θα αλλάξει και θα φέρει πρόοδο, επενδύσεις και ανάπτυξη;
Κι  αφού δεν ζούμε σε κόσμο αγγέλλων, οι ανταγωνιστές και οι εχθροί της Ελλάδος, αντιλαμβάνονται την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, βλέπουν την αδυναμία (ή μήπως δολιότητα;) όσων μας κυβερνούν και ξεσπαθώνουν εναντίον μας.
Η Ελλάδα, όχι μόνο έχασε μια σημαντική ευκαιρία, με την πτώση του Ανατολικού μπλοκ, να ηγηθεί οικονομικά των Βαλκανικών χωρών, αφού είχε δυτικού τύπου οικονομία και με όλους αρκετά καλές σχέσεις, αλλά σήμερα είναι ιδιαιτέρως αδύναμη και οι ασυνάρτητες κι ύποπτες ενέργειες των κυβερνώντων, μας έφεραν σε μειονεκτική θέση απέναντι σε όλους τους γείτονες, οι οποίοι πιεστικά και προσβλητικά, ζητούν (και δυστυχώς παίρνουν) όλο και περισσότερα.
Μόνον κάποιος λοβοτομημένος, μπορεί να πιστεύει ότι μια τέτοια κατάσταση θα έχει αίσιο τέλος. Υπάρχει σοβαρή Εθνική ανάγκη, αναστροφής αυτής της πορείας.
Η Ελλάδα, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Ο Λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε εκείνους που τον πτώχευσαν. Οι Έλληνες πρέπει να εκμεταλλευθούμε το ισχυρό πολιτικό όπλο του Εθνικισμού, ώστε και να δώσουμε την δύναμη στο Κίνημα της Χρυσής Αυγής, για να μας υπερασπισθεί αποτελεσματικά και να επιτύχουμε την Εθνική Ανασυγκρότηση.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: