Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση Τ.Ο.Πειραιώς

Ανακοίνωση Τ.Ο.Πειραιώς
Σε μία κομβική για την πατρίδα συγκυρία, δεξιές και αριστερές πολιτικές δυνάμεις ετοιμάζονται να δώσουν τη χαριστική βολή στην εθνική ανεξαρτησία και υπερηφάνεια, αλλά και επιχαίρονται για την υποχώρηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή εμφανίζονται στο προσκήνιο οι πρόθυμοι προδότες, που σαν άλλοι «Εφιάλτες»  σε κάθε κρίσιμη στιγμή, παρουσιάζονται στον εχθρό ώστε να κερδίσουν ή να επιβιώσουν οι ίδιοι παντοιοτρόπως.
Η Τοπική Οργάνωση Πειραιώς του «Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή», τα στελέχη και οι καθημερινοί ανιδιοτελείς αγωνιστές του Κινήματος στην ευρύτερη περιοχή,  δηλώνει με υπερηφάνεια την υποστήριξη της στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο. Τον άνθρωπο εκείνο που έχτισε και οδήγησε στη γιγάντωση τη Χρυσή Αυγή, θέτοντας τις βάσεις για τη σύγχρονη αναβίωση της Λαϊκής Εθνικιστικής Ιδέας.  Παράλληλα, δηλώνει την προσήλωση της στις διαχρονικές Αρχές και Ιδανικά του Κινήματος.
Από τα «πέτρινα» χρόνια του Κινήματος, όταν η Εθνικιστική Ιδέα βρισκόταν στο περιθώριο της πολιτικής πραγματικότητας. Έως και τη δυναμική είσοδο στο κοινοβούλιο, τις διώξεις και τον ανελέητο πόλεμο ολάκερου του συστήματος. Η Τ.Ο. Πειραιώς κράτησε ψηλά το λάβαρο της Χρυσής Αυγής, πιστή στις επιταγές της Ιδέας.
Αρνούμενοι να υποκύψουν στο βρώμικο πόλεμο του συστήματος, οι Χρυσαυγίτες του Πειραιά βροντοφωνάζουν «παρών» στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αρχηγού του Κινήματος!

Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: