Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Σημαντικότατη αρχαιολογική αποκάλυψη από το 4.600 π.Χ.

Σημαντικότατη αρχαιολογική αποκάλυψη από το 4.600 π.Χ.
Τεράστιας ιστορικής σημασίας ανασκαφές στην βραχονησίδα Δασκαλιό, δίπλα στην νήσο Κέρο, αποκαλύπτουν σημαντικότατες πτυχές της ιστορικής διαδρομής των Ελλήνων.
Τα Πανεπιστήμια του Σικάγο και Κέμπριτζ, ολοκλήρωσαν μια πολύπλοκη αρχαιολογική ανασκαφή στην περιοχή, η οποία όπως αναφέρεται «αλλάζει την αντίληψη των αρχαιολόγων για την προϊστορική Ελλάδα».
Οι ανασκαφές αποκάλυψαν το αρχαιότερο μνημειακό συγκρότημα κτιρίων που έχει βρεθεί στον ελληνικό κόσμο. Βρέθηκε ένα τεράστιο θρησκευτικό ιερό αποτελούμενο από περισσότερα από 60 μαρμάρινα (!) κτίρια τα οποία οικοδομήθηκαν ειδικά για να ακτινοβολούν στον ήλιο!
Το συγκρότημα χρονολογείται στην πρώιμη Εποχή του Χαλκού, περίπου στο 4.600 π.Χ. και η δυσκολία κατασκευής του, που ήταν τεράστια, αποκαλύπτει την προηγμένη – για την εποχή- αρχιτεκτονική και κατασκευαστική δεινότητα των Ελλήνων, αφού για παράδειγμα, είχαν διαμορφώσει στο επικλινές έδαφος του νησιού γύρω στα χίλια μέτρα τεχνητό περιβάλλον διανεμημένο σε έξι αναβαθμίδες, ειδικά για τα κτίρια του συγκροτήματος.
Οι αρχαιολόγοι αναλύοντας την ναυτική υποδομή που χρησιμοποιήθηκε, καταλήγουν ότι, η ναυτοσύνη των Ελλήνων της Εποχής του Χαλκού ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, σίγουρα πολύ περισσότερο από ότι πίστευαν μέχρι σήμερα. Υπολογίζουν ότι για την ολοκλήρωσή του, χρειάστηκαν συνεχή ταξίδια μεταφοράς μαρμάρου, μεταξύ Κέρου-Δασκαλιού-Νάξου, της τάξεως των 45.000 ναυτικών μιλίων!
Αυτοί είμαστε οι Έλληνες ναυτικοί, που δήθεν σήμερα, αδυνατούμε να διαχειριστούμε τα λιμάνια μας…

Συνδυάζοντας αυτή την σημαντική ιστορική και πολιτιστική ανακάλυψη για τους προγόνους μας με μια ακόμη πρόσφατη είδηση, εκείνη που τοποθετεί στην Ελλάδα το αρχαιότερο εύρημα Homo Sapiens, σε Ευρώπη και Ασία, ένα κρανίο δηλαδή 210.000 ετών (!) αντιλαμβανόμαστε την σημασία των Ελλήνων για την παγκόσμια ιστορία.
Κι όμως σήμερα, εξελίσσεται  ένα σχέδιο εξαφάνισης κι αντικατάστασης των Ελλήνων (και των υπόλοιπων Ευρωπαίων) από την κοιτίδα της φυλής μας, την Ελλάδα. Οι ιθαγένειες μοιράζονται απλόχερα, σε όποιον με το ζόρι έρχεται στην χώρα και απαιτεί να σφετεριστεί την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Το πολιτικό σύστημα σύσσωμο(!!!) χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση εκτός της Χρυσής Αυγής, εξίσωσε υπηκοότητα και ιθαγένεια, σε μια προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικότητος. Και υπάρχουν και οι φωνές που προτείνουν, αντί να ενισχύσουμε την Ελληνική οικογένεια, για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, αντίθετα να χρησιμοποιηθούν οι πληθυσμοί των αφροασιατών για τεκνοποίηση!
Και αντιδρά ακόμη και η ίδια η γη, η οποία αποκαλύπτει σχεδόν από μόνη της, τάφους στην Αμφίπολη και μαρμάρινα οικοδομήματα στο Δασκαλιό, για να διατηρήσει ζωντανή την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό.
Οι σχεδιασμοί αυτοί θα πέσουν στο κενό. Και θα πέσουν στο κενό διότι η ρίζα του Ελληνισμού στην περιοχή είναι πολύ βαθιά! Είναι τόσο βαθιά που ακόμη και σήμερα, σε ένα κόσμο επίπλαστα δομημένο, παραπλανημένο και ουσιαστικά υποδουλωμένο, υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές που αγωνίζονται για το Γένος και την Πατρίδα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: