Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ! ΚΥΠΡΙΟΣ ΥΠΕΞ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΟΓΩ… ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

Προχωράει ταχέως το σχέδιο των αμερικανοσιωνιστών για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου με την Τουρκιά, σε Κύπρο και Αιγαίο!
Μήνυμα συνεκμετάλλευσης, λοιπόν, έστειλε σήμερα στην Τουρκιά ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist, στο Λαγονήσι. Ιδού το σαφέστατο μήνυμα:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε το όραμα αυτό να οικοδομείται με προοπτική τη συγκρότηση περιβάλλοντος συνεργασίας με όλα τα κράτη της περιοχής μας, της Τουρκίας περιλαμβανομένης.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη γεωγραφία, θέλουμε όμως ασφάλεια και την Τουρκία μέρος της περιφερειακής ασφάλειας».
Διόλου τυχαία δε, την ώρα που τα έλεγε όλα αυτά, μαζί του στο πάνελ βρίσκονταν ο αναπ. ΥΠΕΞ της Ελλάδος Βαρβιτσιώτης, ο ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ Κατρούγκαλος, ο υπουργός Νατοϊκής Αμύνης Παναγιωτόπουλος, ο προκάτοχός του επί ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης, ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων (της Βόρειας Μακεδονίας – «μακεδονομάχοι» της Νουδούλας μη ντρέπεστε…) Ντιμιτρόφ και βέβαια ο… υπερπρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιτ, που έχει «συστήσει» συμφωνίες “win-win” («καζάν-καζάν», όπως το λέει ο Ερντογάν Πασάς, ή «μισά-μισά» όπως θα το πει ο Εφιάλτης Μητσοτάκης…) μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου και Τουρκιάς!
(ΥΓ) 1: Η κοινή παρουσία νυν και πρώην υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει βεβαίως ότι οι δύο βασικοί πυλώνες του κατεστημένου θα ολοκληρώσουν τη μεγάλη προδοσία μέσα σε κλίμα συναίνεσης…
(ΥΓ) 2: Και με την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, όλα είναι πλέον πανεύκολα! Ούτε «κιχ» δε θα ακουστεί κατά της μεγάλης προδοσίας!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: