Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Απόλυτα επιτυχημένη η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής: “Η Προδοσία της Κύπρου και η Μεταπολίτευση”

Απόλυτα επιτυχημένη η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής:  “Η Προδοσία της Κύπρου και η Μεταπολίτευση”
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής, πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η Προδοσία της Κύπρου και η Μεταπολίτευση».
Η αίθουσα, ήταν για μια ακόμη φορά γεμάτη, από Συναγωνιστές στελέχη και φίλους της Χρυσής Αυγής, Εθνικιστές που δεν ξεχνούν την τραγωδία και δεν συγχωρούν την Προδοσία της Κύπρου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, τον οποίο κάλεσε στο βήμα προλογίζοντας, ο Αλέξανδρος Γέροντας.
Ο Συναγωνιστής Παππάς, ξεδίπλωσε το ιστορικό εκείνων των δύσκολων ημερών για τον Ελληνισμό, χρησιμοποιώντας ιστορικά γεγονότα, που επιμελώς αποκρύπτονται. Γεγονότα που όταν τοποθετηθούν στην ορθή χρονική σειρά και αναγνωσθούν με ιστορική ακρίβεια, αποδεικνύουν την Προδοσία, ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος, γονατισμένου μπροστά στα ξένα συμφέροντα.

Ιδιαίτερη σημασία έδωσε στην ομιλία του, στις προσπάθειες που έκανε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, για να αποκτήσει πρόσβαση αλλά και για να ανοιχθεί ο περιβόητος «Φάκελος της Κύπρου». Ένα πόρισμα που έχει κρατηθεί απόρρητο, αν και υποτίθεται ότι καταδεικνύει ως υπευθύνους, τους «ακροδεξιούς της 21ης Απριλίου».

Αν ήταν έτσι, δεν είναι περίεργο που οι «υπέρμαχοι της Δημοκρατίας» κρατούν τον φάκελο απόρρητο και δεν τον ανοίγουν για να εκθέσουν τους ενόχους; Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, τόνισε πως η «μεταπολίτευση» είναι μια λέξη παραπλανητική όπως παραπλανητικά κυβερνά τον λαό από το 1974, το φαύλο πολιτικό σύστημα.

Την εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Ο Γενικός Γραμματέας, αναφερόμενος στις πρόσφατες εκλογές και τις αποχωρήσεις από τις γραμμές του Κινήματος, τόνισε πως, αξίζει Τιμή σε όλους ανιδιοτελείς και πιστούς στο Εθνικό Ιδεώδες της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστές, και υπογράμμισε ότι, δεν φταίνε βεβαίως εκείνοι που φυλάνε Θερμοπύλες, επειδή υπάρχουν Εφιάλτες!

Κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα για υποχωρήσεις στα ξένα συμφέροντα, που κόστισαν στον Ελληνισμό την κατεχόμενη Κύπρο, αλλά και έβαλαν τις βάσεις για  τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, διεκδικήσεις που βλέπουμε σήμερα να εξελίσσονται, στην Κυπριακή ΑΟΖ. Η Χρυσή Αυγή είπε, είχε προειδοποιήσει πως ετοιμάζεται νέα προδοτική συμφωνία τύπου «Πρεσπών», για να στερηθούν οι Έλληνες τον πλούτο του Ελληνικού Αιγαίου, και δυστυχώς επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις Δένδια για «συνεκμετάλλευση με τους τούρκους». Τόνισε δε, πως η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και θα είναι παρούσα στους Εθνικούς Αγώνες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: