Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ! Η ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως επισημάναμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, το «κεντρώο» (σύμφωνα με την χωροταξική θέση που διάλεξε στη βουλή…) μόρφωμα Βελόπουλου, έδωσε εξετάσεις υποταγής στο σύστημα και τις πέρασε με άριστα. Ψήφισε τον νεοδημοκράτη Τασούλα για πρόεδρο της βουλής και πήρε μια θέση αντιπροέδρου – την οποία αρνούντο επί μια ολόκληρη επταετία οι συστημικοί στην τότε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Ζ΄ αντιπρόεδρος της βουλής, λοιπόν, εξελέγη ο Απόστολος Αβδελάς, βελοπουλοβουλευτής Θεσσαλονίκης, με 180 ψήφους «υπέρ», 114 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Το οποίον σημαίνει, ότι η κουκουεδία και η λοιπή αριστερή συντροφία (ΣΥΡΙΖΑ – ΜέΡΑ 25) ΔΕΝ τον καταψήφισε! Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι το μόρφωμα Βελόπουλου έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΟ από τους ιεροεξεταστές της αριστεράς, προφανώς διότι εκρίθη παντελώς ακίνδυνο για τυχόν αμφισβήτηση της ιδεολογικής τους κυριαρχίας και χειραγωγήσιμο.
Άραγε, νιώθουν υπερήφανοι για την επιλογή τους οι πατριώτες που προτίμησαν αυτό το αποδεκτό από τους μπολσεβίκους μόρφωμα, αντί της Χρυσής Αυγής; 
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: