Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αποσύρεται ο Βαλλιανάτος... γιατί δεν τον παίζουν τα κανάλια!

ant1vallianatos
Ο Γ. Βαλλιανάτος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω της υπερπροβολής του από τα ΜΜΕ ως "εκπρόσωπου" των ομοφυλοφίλων. Και ως εκ τούτου περίμενε ότι θα είχε την ίδια προβολή κατερχόμενος στην "μάχη" των δημοτικών εκλογών. Όταν είδε όμως τα δύσκολα... την έκανε με συνοπτικές διαδικασίες. Ίσως επειδή όντως "απογοητεύθηκε", ίσως βέβαια και για άλλους λόγους... Αλλά ας δούμε τι έγραψε στην ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιοτητάς του:
"Η πρόταση της Αθήνα Διαμαντόπετρα διατυπώθηκε απλά, λιτά, σύγχρονα και σύντομα σε 16 σελίδες αλλά και σε 15 λεπτά οπτικού υλικού σε 5 ξεχωριστά βιντεάκια που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο. Και από τότε επικράτησε η σιωπή. Η λογοκρισία. Ο αποκλεισμός. Οι βδομάδες περνούν και ο λόγος μας δεν ακούγεται, δεν προσκαλείται, δεν προβλέπεται, δεν είναι ανεκτός...
Ανιαρή και επιλεκτική επανάληψη των θέσεων των συνυποψήφιων δημοτικών συνδυασμών, αυτάρεσκες μοναδικότητες αλλά εμείς απόντες και αποκλεισμένοι από τα κυρίαρχα μέσα. Τρεις εβδομάδες για τις εκλογές και τα μηνύματα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απαγορευτικά."
Κάποιος "πονηρός" ίσως έλεγε ότι η απόσυρση ίσως έγινε για να "βοηθηθεί" κάποιος άλλος συνυποψηφιός του. Αλλά ακόμη και η χρήση της συγκεκριμένης δικαιολογίας από τον συνδυασμό του Βαλλιανάτου, έχει την δική της σημειολογία. Η τηλεοπτική δημοκρατία είναι το πολίτευμα της χώρας. Αλλά το να έχει ο Βαλλιανάτος "παράπονα" από αυτήν φτάνει τα όρια του αστείου.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: