Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στο οποίο ανήκει η ΝΔ βάφτισε τους Σκοπιανούς ... "Μακεδόνες"!!!

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά του εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς το κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ενόψει των διπλών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στις 27 Απριλίου ονοματίζοντας τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα μέλη του κόμματος ως "Μακεδόνες"!!!
Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ ανήκουν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, προφανώς για να μην "κακοκαρδίσει" τα "προϊστάμενα κλιμάκια" των Βρυξελλών και του Στρασβούργου!
Ιδού το ανθελληνικό μήνυμα του Ζ.Ντολ:
“Αγαπητοί φίλοι του VMRO-DPMNE, εξ ονόματός μου και εξ ονόματος ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χαίρομαι πολύ που σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα στήριξης ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Το VMRO-DPMNE είναι σεβαστό μέλος και εταίρος-κλειδί της ευρωπαϊκής οικογένειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξή μας προς το κόμμα σας, τον πρόεδρο Ιβάνοφ και τον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι για τις επικείμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές” αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο Ζοζέφ Ντολ.
“Υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι και της κυβέρνησής του, η οποία είναι κυβέρνηση όλων των Μακεδόνων πολιτών, απελευθερώσατε την οικονομία σας, διατηρήσατε την πειθαρχία στα δημόσια οικονομικά και ξεπεράσατε την καταιγίδα που προκλήθηκε από την παγκόσμια οικονομική κρίση.Μελλοντικά, θα καταλάβετε τη θέση σας στην καρδιά της Ευρώπης ως πλήρες μέλος της Ε.Ε. διαμοιραζόμενοι δίπλα στα άλλα κράτη-μέλη τη σταθερότητα και την ευημερία της Ε.Ε. Δεσμεύομαι στο πλευρό του Νίκολα Γκρούεφσκι να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους Μακεδόνες” προσθέτει ο Ντολ στο μήνυμά του.
Κάποια απάντηση από τη ΝΔ εν όψει ευρωεκλογών για τον ... ευρω-πρόεδρό τους υπάρχει;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: