Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Επίθεση αναρχικών κουκουλοφόρων στα γραφεία της “Ελληνικής Αυγής για την Γλυφάδα” - Τραυματισμοί πολιτών

Επίθεση αναρχικών κουκουλοφόρων στα γραφεία της “Ελληνικής Αυγής για την Γλυφάδα” - Τραυματισμοί πολιτών
Με σαφή σκοπό να τρομοκρατήσουν και να τραυματίσουν βαριά Έλληνες πολίτες ομάδα αναρχικών κουκουλοφόρων επιτέθηκε χθες στα γραφεία της "Ελληνικής Αυγής" στην Γλυφάδα, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά τον υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Βοργιά.

Η επίθεση συνέβη χθες στις 19:15, όταν οι γνωστοί - άγνωστοι που ανήκουν στο χώρο των αριστερών παρατάξεων, έκαναν επίδειξη του "ανδρισμού" τους εισβάλλοντας με ρόπαλα και λοστούς χτυπώντας γυναίκες.

Φορώντας κουκούλες και κράνη μέσα σε δύο λεπτά χτύπησαν τον υποψήφιο Δήμαρχο με την "Ελληνική Αυγή" κ. Σωτήρη Βοργιά, ενώ φέρθηκαν με την ίδια μανία και σε τρεις κυρίες κατοίκους που έντρομες παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Άμεσα μετέβη στο χώρο κλιμάκιο από Συναγωνιστές και τον βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Αθήνα μαζί με άλλα στελέχη της παράταξης και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Βοργιά έκαναν δηλώσεις για το συμβάν καταγγέλλοντας άνιση μεταχείριση. Σε λίγο τα βίντεο με τις δηλώσεις.

Οι τρομοκράτες έφυγαν σαν κύριοι, δεν έγινε καμία προσαγωγή, ούτε και η παραμικρή έρευνα για τον εντοπισμό τους. Το κράτος του Σαμαρά και του Δένδια χειροκροτά το αριστερό παρακράτος για πολλοστή φορά. Ο κος. Βοργιάς και οι πολίτες που έπεσαν θύματα της επίθεσης κατέθεσαν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Αναρχικοί και μνημονιακό κράτος ενωμένοι - Τίποτα δεν σταματά το Εθνικιστικό Κίνημα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: