Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τα μαζεύουν οι δημοσκόποι: Ξανά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή πριν αποκαλυφθεί η ομολογία Μπαλτάκου

Τα μαζεύουν οι δημοσκόποι: Ξανά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή πριν αποκαλυφθεί η ομολογία Μπαλτάκου
Ξεκινάει η μεγάλη κωλοτούμπα των ψευτοδημοσκόπων που μέχρι πριν λίγες μέρες εμφάνιζαν την Χρυσή Αυγή στην 4η και στην 5η θέση (!), να εμφανίζουν πάλι τους Έλληνες Εθνικιστές τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Η αλήθεια είναι πως η Χρυσή Αυγή από τότε που ξεκίνησαν οι παράνομες πολιτικές διώξεις είναι σταθερά στην δεύτερη θέση και αυτήν την στιγμή είναι πρώτο κόμμα στην συνείδηση των Ελλήνων και αυτό θα αποδειχθεί σύντομα στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η δημοσκόπηση της MARC για την «Ελευθεροτυπία» που έγινε πριν την ομολογία Μπαλτάκου καταγράφει την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με... πτώση, αλλά σύντομα θα αναγκαστούν και αυτό να το διορθώσουν, γιατί σε 50 μέρες από σήμερα θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν!
Τα ποσοστά που δίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 21,8%
Νέα Δημοκρατία 19,7%
Χρυσή Αυγή 7,6%
Το Ποτάμι 6,4%
ΚΚΕ 5,2%
Ελιά 4,3%
ΑΝΕΛ 4,2%
ΔΗΜΑΡ 3,1%
Άκυρο-Λευκό 5,1%
Αδιευκρίνιστη 14,9%
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η δημοσκόπηση της Καπα Research για "το Βήμα" που διενεργήθηκε σε δύο φάσεις, πριν και μετά την αποκάλυψη ομολογίας Μπαλτάκου. Πριν η Νέα Δημοκρατία σφύριζε ανέμελα και ήταν πρώτη (!).

Μετά όμως που και οι τυφλοί είδαν το φως τους, έχασε το ισχνό προβάδισμα, έπεσε στην δεύτερη θέση και η Χρυσή Αυγή εμφάνισε άνοδο. Η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα της βόμβας μεγατόνων είναι πολύ πιο εμφατικά για τον καταρρέοντα Σαμαρά, αλλά φοβούνται να του τα πουν για να μην πάθει εγκεφαλικό!
Όταν ανοίξουν οι κάλπες και φανερωθούν σε όλη την υφήλιο τα πραγματικά ποσοστά, η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου θα καταρρεύσει και θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού με τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής ελεύθερους!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: