Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το καταστατικό του ΚΚΕ μιλάει για κατάλυση του πολιτεύματος!! Η ''κυρία'' Γκουτζαμάνη τι λέει για αυτά;

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κάνει σήμερα το πατριωτικό μπλόγκ μας http://patriotikienimerosi.blogspot.gr/. Συγκεκρίμενα αποκαλύπτουμε και αναλύουμε το καταστατικό του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών μας. Κάποιες κατηγορίες ενάντια στο κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι η κατηγορία για κατάλυση του πολιτευματος και τα διάφορα "τεστ" που όπως λένε οι κατηγορίες γίνονται στα νέα μέλη ώστε να μπουν στο κόμμα. Διαβάζοντας το καταστατικό του ΚΚΕ όμως απορούμε πώς αυτές οι κατηγορίες απευθύνονται στην Χ.Α. και όχι στο ΚΚΕ που λέει περίτρανα ότι αποσκοπεί στην κατάλυση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε διάφορα σημεία του καταστατικού του ΚΚΕ ώστε να καταλάβουμε ποιοί πραγματικά πρέπει να συλληφθούν με αυτές τις κατηγορίες. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1  :Στον πρόλογο του καταστατικού αναγράφεται η εξής φράση που προτρέπει σε επανάσταση:"Η συνειδητή και αποφασιστική υπεράσπιση των αρχών αυτών, όπως και η αυστηρή τήρηση και εφαρμογή τους αποτελούν πρώτιστο καθήκον κάθε μέλους του Κόμματος. Καθήκον που ταυτίζεται με την υπεράσπιση αυτής της ίδιας της ύπαρξης του Κόμματος και των βασικών προϋποθέσεων, για να μπορέσει να καθοδηγήσει την εργατική τάξη στην ιστορική της αποστολή, στην επαναστατική κατάκτηση της εργατικής εξουσίας για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση."
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2  :Στη εισαγωγή του καταστατικού λέει το εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:"Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση."ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ?ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3  :Παραμένουμε στην εισαγωγή σε μια άλλα φράση που λέει το εξής:"Η εργατική τάξη,(...)έχει ανάγκη από τη δική της αυτοτελή πολιτική οργάνωση, από ένα επαναστατικό κόμμα, ικανό να καθοδηγεί την πάλη της για τα ζωτικά της συμφέροντα και την οικοδόμηση μιας νέας ανώτερης κοινωνίας, της σοσιαλιστικής - κομμουνιστικής."(!!!!)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 4  :Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη.Διαβάστε λοιπόν και αυτή τη φράση:"(...) το ΚΚΕ καθοδηγείται από την κοσμοθεωρία του μαρξισμού - λενινισμού και τον προλεταριακό διεθνισμό. Εμπνέεται από την πρώτη ιστορική απόπειρα εργατικής εξουσίας, την Παρισινή Κομμούνα (1871), πολύ περισσότερο από την πρώτη νικηφόρα Σοσιαλιστική Επανάσταση στη Ρωσία τον Οκτώβρη του 1917. Διδάσκεται από τη θετική και αρνητική πείρα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στον 20ό αιώνα, πρώτα απ' όλα στην ΕΣΣΔ. Συνειδητοποιεί το δίδαγμα ότι η ταξική πάλη συνεχίζεται μέχρι την κατάργηση κάθε πηγής κοινωνικής ανισότητας, κάθε ατομικής ιδιοκτησίας μέσων παραγωγής. Το ΚΚΕ καθοδηγείται από τα διδάγματα των ταξικών αγώνων στην Ελλάδα, τους ηρωικούς αγώνες των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ την περίοδο της κατοχής και του Δεκέμβρη 1944 και ιδιαίτερα τον κορυφαίο αγώνα του ΔΣΕ 1946 - 1949."  ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ? ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΠΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!!!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 5  :Διαβάστε τώρα το άρθρο 6 που λέει για τα μέλη:"
Μέλη του ΚΚΕ γίνονται κατά κύριο λόγο εργάτες και εργάτριες. Επίσης, πρωτοπόροι εργαζόμενοι από τα καταπιεζόμενα λαϊκά στρώματα των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, των αγροτών, καθώς και άλλοι εργαζόμενοι ή μη που συμμετέχουν ενεργά στην ταξική πάλη. α) Η ένταξη μελών στο Κόμμα γίνεται μόνον ατομικά. Για να γίνει κάποιος μέλος του Κόμματος, πρέπει πρώτα να γίνει δόκιμο μέλος. Η δοκιμασία διαρκεί 1 χρόνο." ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ"?ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ??
 ΕΡΩΤΗΣΗ:ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΕΙΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ???????
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΔΩ:http://www.kke.gr/taytothta/ .
 "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"
http://patriotikienimerosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: