Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη - Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας κατά παράνομης οργανώσεως τουρκοπρακτόρων

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη - Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας κατά παράνομης οργανώσεως τουρκοπρακτόρων
Με ένα ακόμα καρφί στο μάτι του καθεστώτος που προπαγανδίζει ψευδώς τα περί διάλυσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και προαναγγέλλει νέες διώξεις απάντησε η Χρυσή Αυγή, το απόγευμα του Σαββάτου, με μια δυναμική πορεία στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης.

Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, συναγωνιστές και συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ. Ο. Ξάνθης, όπου ο Γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Χρήστος Καπαγερίδης, δήλωσε ότι ούτε οι σφαίρες ούτε οι διώξεις πρόκειται να σταματήσουν τους Εθνικιστές και πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την Τελική Νίκη. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος μίλησε για την φτωχοποίηση στην οποία έχει οδηγήσει η εξωνημένη συγκυβέρνηση την Θράκη, ανοίγοντας έτσι την όρεξη στην τουρκική επεκτατικότητα, ενώ επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα προερχόμενο από τον λαό και για τον λαό, που αποτελεί την μοναδική ελπίδα για τον τόπο. Εξεδήλωσε την απαίτηση να κλείσει τώρα το τουρκικό προξενείο και να φύγουν όλοι οι τούρκοι πράκτορες.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικότερους δρομούς της Ξάνθης, όπου εκατοντάδες εθνικιστές με αγωνιστικό παλμό βροντοφώναξαν συνθήματα κατά της τουρκίας και των τούρκων πρακτόρων στην περιοχή. Έτσι εξέφρασαν την συντριπτική πλειοψηφία των Θρακιωτών που απαιτούν εδώ και τώρα το κλείσιμο του παράνομου προξενείου και όλων των παραμάγαζων που έχει στήσει, όπως η παράνομη οργάνωση "τουρκική ένωση Ξάνθης", στης οποίας τα γραφεία οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και φώναξαν συνθήματα.

Καθ' όλη την διάρκεια της πορείας που όργωσε κυριολεκτικά το κέντρο της πόλης μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό αναφορικά με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς τα συνθήματα των συναγωνιστών αντιχούσαν σ' ολόκληρη την Ξάνθη. Η αποδοχή του Κινήματός μας στην περιοχή είναι τεράστια και αυτό θα φανεί στις επικείμενες εκλογές, όπου οι Θρακιώτες θα στείλουν το μήνυμα στα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας και στους λακέδες του τουρκικού προξενείου που πουλάνε πατρίδα για μερικά ψηφαλάκια.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: