Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

“Απαντούν” στο βίντεο-κόλαφο του Μπαλτάκου με φωτογραφίες του Κασιδιάρη από το Στρατό!

ethnos-foto-kasidiaris-stratos

Στην προχθεσινή αποκάλυψη του Ηλία Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής με την ομολογία του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου για ευθείες παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά στο έργο της Δικαιοσύνης, οι υποστηρικτές του Μαξίμου και της Συγγρού, “απάντησαν” με προσωπικές φωτογραφίες του Κασιδιάρη από ασκήσεις στις οποίες συμμετείχε με τον Ελληνικό Στρατό!
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
“Οι κιτρινοφυλλάδες που χρωστούν εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο παρουσιάζουν κατά την γνώριμη πια τακτική τους, τις φωτογραφίες ως «συγκλονιστικά ντοκουμέντα». Δυστυχώς για εκείνους, συγκλονιστικά καθίστανται τα συγκεκριμένα «ντοκουμέντα» μόνο για τους φυγόστρατους και τα ανδρείκελα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, για τους οποίους άλλωστε ο Στρατός αποτελεί έναν αναχρονιστικό, φασιστικό οργανισμό.
Ως μέλος λέσχης εφέδρων, οι οποίες λειτουργούν νομίμως σε όλη την ελληνική επικράτεια, συμμετείχε τον Δεκέμβριο του 2010 σε δραστηριότητες της λέσχης από κοινού με τον Ελληνικό Στρατό. Εξ ου και η φωτογραφία την οποία δημοσιεύουν σήμερα τα καθεστωτικά υπαλληλάκια της ρυπαροφυλλάδας του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου, υπό την λεζάντα: «φωτογραφία-ντοκουμέντο του Ηλία Κασιδιάρη με πλήρη στρατιωτική εξάρτυση και κρατώντας περήφανα το πυροβόλο όπλο».
Η αθλιότητα των δημοσιογραφικών πραιτόρων δεν έχει όρια, εντούτοις η πραγματικότητα είναι μία: ο εξευτελισμός επίορκων πολιτικών και δικαστικών, καθώς και των δημοσιογραφικών τους λακέδων μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με την ξεκάθαρη παραδοχή Μπαλτάκου περί αμιγώς πολιτικής σκευωρίας και δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, του Αρχηγού και των βουλευτών του, δεν έχει προηγούμενο!
Πέρα βεβαίως από τα στελέχη της Χούντας και την στενή κλίκα της συμμορίας που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα μας, ο Ελληνικός Λαός διέκρινε πλέον σε όλο της το βάθος την διαφθορά ενός Καθεστώτος το οποίο παρουσιάζεται ως «δημοκρατικό». Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό τις βρωμιές των Τυράννων της Πατρίδος μας, διότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες την έφεραν δια της ψήφου τους στη Βουλή των Ελλήνων.
Η μέρα κατά την οποία ο Λαός θα γιορτάσει την απελευθέρωσή του από τους δυνάστες του ζυγώνει γοργά και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου οι απατεώνες, οι κλέφτες και όσοι καταπατούν το Σύνταγμα να τιμωρηθούν παραδειγματικά, κατά πως ορίζει ο Νόμος.”
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: