Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Έχασε την ψυχραιμία της η εγκάθετη ανακρίτρια της ΔΗΜΑΡ: “Πρέπει να μπουν όλοι οι βουλευτές φυλακή πριν τις εκλογές!”

Έχασε την ψυχραιμία της (και την αίσθηση του χρόνου...) η εγκάθετη ανακρίτρια της ΔΗΜΑΡ: “Πρέπει να μπουν όλοι οι βουλευτές φυλακή πριν τις εκλογές!”
Σε παροξυσμό βρίσκεται το ενεργούμενο της ΔΗΜΑΡ, Ιωάννα Κλάπα, που μετετέθη στο εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το απόκομμα του συζύγου της ανέλαβε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Κι όσο κι αν θέλει να κρυφτεί (δηλαδή να κρύψει τα ποταπά, μικροπολιτικά της κίνητρα) η χαρά δεν την αφήνει.
Σήμερα το απόγευμα έφτασε στην βουλή επιστολή που υπογράφουν οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, με την οποία ζητούν να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία άρσης ασυλίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της Χρυσής Αυγής. Διακαής τους πόθος να κλείσουν όλους τους βουλευτές μας στη φυλακή πριν τις εκλογές.
Οι δικαιολογίες που μεταχειρίζονται μάλιστα είναι τόσο γελοίες που επιβεβαιώνουν απόλυτα τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης. Φοβούνται λέει - οι εγκάθετες ανακρίτριες - ότι θα παρέλθει το 18μηνο και οι παρανόμως κρατούμενοι βουλευτές θα αφεθούν ελεύθεροι.
Εδώ διαπράττουν δύο ατοπήματα:
α) Πρέπει να περάσουν άλλοι 12 μήνες για να παρέλθει το 18μηνο! Άλλωστε η διαδικασία άρσης ασυλίας των βουλευτών μας είναι η πλέον ταχύρυθμη στα κοινοβουλευτικά χρονικά. Φανταστείτε ότι η δικογραφία για τον χρηματισμό Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη, που σχηματίστηκε μήνες νωρίτερα, δεν έχει φτάσει ακόμα στο υπουργείο Δικαιοσύνης!
β) Προδικάζουν τις αποφάσεις των συμβουλίων εφετών οι εγκάθετες ανακρίτριες! Ως γνωστόν για αν θα παραταθεί η προφυλάκιση εκάστου κρατουμένου αποφασίζει ανά εξάμηνο το αρμόδιο συμβούλιο εφετών. Αυτό τουλάχιστον προβλέπει ο Νόμος, ο οποίος φαίνεται πως ακυρώνεται όταν αποφασίζουν οι Κλάπες και τα λοιπά ανδρείκελα της ΔΗΜΑΡ και του μνημονίου
Υ.Γ.: Μην ξεχνάτε και τις υποψηφιότητες τριών βουλευτών μας για τους Δήμους Αθηναίων, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Αν είναι δυνατόν να κινούνται ελεύθεροι κατά την προεκλογική περίοδο. Αλίμονο στους Καμίνηδες και τα λοιπά συντρόφια της Κλάπα και του συζύγου της...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: