Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Το θολοκουλτουριάρικο “Ποτάμι” του ανθελληνισμού αμφισβητεί το Άγιο Φως!!


Ξαναχτύπησε ο ανθέλληνας συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του Ποταμιού, Νίκος Δήμου, ο οποίος σε άρθρο του κάνει λόγο για "δήθεν Άγιο Φως", προσβάλλοντας έτσι την θρησκευτική πίστη των Ελλήνων.


Στο κείμενό του με τίτλο: "Αντικληρικισμός και αντικομουνισμός" γράφει χαρακτηριστικά: " Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός."
Ο... προοδευτικός κ. Δήμου για ακόμη μια φορά επιτίθεται στα όσια και ιερά της Χριστιανικής Πίστης προσβάλλοντας εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας το "ανέσπερον Φως της Αναστάσεως".
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, βέβαια, ο οποίος είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ έσπευσε να... διορθώσει το ατόπημα του Νίκου Δήμου, λέγοντας πως "Οι πολιτικοί δεν πρέπει να παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου".
Κυρίως οι πολιτικοί δεν πρέπει να παίζουν με την λογική των πολιτών. Ο ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει για τα καλά και σε ένα μήνα από τώρα θα δώσει ηχηρό ράπισμα σε όλο το σαπισμένο καθεστώς των πολιτικάντηδων.
Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: