Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μυστικές διεργασίες Τσίπρα – Αμερικανών εναντίον της Ελλάδος!!



Τις ανθελληνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις ακόμα ανθελληνικότερες μύχιες σκέψεις των στελεχών και της ηγεσίας του συνονθυλεύματος της αριστεράς της «προόδου» τις γνωρίζουμε όλοι.

Σε αυτό το μίγμα πολλών και διάφορων συνιστωσών η ιδεολογική γραμμή είναι θολή και πραγματικά ο μόνος ιδεολογικός συνδετικός κρίκος είναι ο ανθελληνισμός, ενώ στο πολιτικό επίπεδο είναι η δίψα για εξουσία και για την «κουτάλα». Προ ολίγο καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στην Αμερική πυροδοτώντας τις εσωκομματικές δήθεν έριδες. Και λέμε δήθεν γιατί ο σκοπός τους ήταν προφανής στους πολιτικά σκεπτόμενους Έλληνες. Να δημιουργήσουν το αριστερό άλλοθι του Τσίπρα, στο οποίο αυτός δήθεν θα ενδώσει, απορροφώντας έτσι την λαϊκή κατακραυγή για το απολωλό τέκνο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Επειδή, όμως, τώρα είναι καιρός κρίσιμος για την προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για πολιτικικούς τακτικισμούς. Έτσι εσπευσμένα ο Τσίπρας συναντήθηκε και πάλι με τον υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Έρικ Ρούμπιν, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα επί της υπογραφής για τον αγωγό ΤΑΡ. Από πλευράς Κουμουνδούρου, τηρήθηκε σιγή ιχθύος σχετικά με αυτή τη συνάντηση, αφού δεν ανακοινώθηκε ούτε το μέρος, ούτε ο χρόνος της συνάντησης, πόσο δε μάλλον τα πρακτικά αυτής. Αυτό που διέρρευσε από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι συζητήθηκαν τα εθνικά θέματα, η ΑΟΖ, οι υδρογονάνθρακες νοτίως της Κρήτης, η αμυντική θωράκιση της χώρας και η έξαρση του Εθνικισμού.

Στο γεωπολιτικό παιχνίδι της Μεσογείου η θέση των Αμερικανών είναι δεδομένη και σταθερά στο πλευρό της Τουρκίας, ενώ όσον αφορά τα εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό, είναι δεδομένη η στήριξη τους σε ότι αντιτίθεται ευθέως στα Ελληνικά συμφέροντα. Με δεδομένο τον ανθελληνισμό του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε τι ακριβώς συζήτησαν Τσίπρας και Ρούμπιν και ποιες ακριβώς υποσχέσεις δοθήκαν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Το ανέκδοτο της ημέρας, όμως, ήταν, για μια ακόμη φορά, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εξέδιδε ανακοινώσεις που κατάγγελλαν τους Αμερικανούς για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, την ίδια ώρα που ο Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Ρούμπιν. Άβυσσος τελικά η ψυχή του μπολσεβίκου, ακόμα και του ροζ…

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: