Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κυνική ομολογία: “Θα αλλάξουμε το Σύνταγμα για να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εκλογές”!!


Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ προχώρησε σε μία κυνική δήλωση, η οποία δεν περιγράφει ασφαλώς προσωπικές του απόψεις, αλλά δηλώνει τις προθέσεις και τα σκοτεινά σχέδια της συγκυβέρνησης

Ο διασκεδαστής, ο οποίος παριστάνει τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, φαίνεται πως έχει χάσει τον ύπνο του από την ραγδαίως αυξανόμενη απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής, στον πολλάκις εξαπατημένο από τα κόμματα της Προδοσίας και της διαφθοράς, Ελληνικό Λαό. Δεν δύναται να εξηγηθεί αλλιώς, η εμμονή του με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο έπιασε ξανά στο στόμα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ημερησία" του Σαββάτου.

Ο «δημοκράτης» υπουργός λοιπόν, αψηφώντας την πολιτική βούληση πεντακοσίων -σχεδόν- χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, χαρακτήρισε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα «αντιδημοκρατικό», προτείνοντας να τεθεί εκτός νόμου. Καθότι όμως, η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και επιπλέον (σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις) απολαμβάνει πια της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων, θεωρεί αναγκαία την ύπαρξη, σε ένα νέο Σύνταγμα, κριτηρίων, ώστε να τίθενται αυτομάτως εκτός νόμου κόμματα, τα οποία πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες! Ο αστείος προϊστάμενος ενός υπουργείου, του οποίου μοναδικό μέλημα είναι ο περιορισμός με κάθε μέσο της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συντάσσεται ουσιαστικά στο πλευρό του έτερου γραφικού συνεταίρου μιας γελοίας κυβέρνησης υποτακτικών της Τρόικας (ναι, αναφερόμαστε σε αυτόν που πήρε στο σπίτι του απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.). Από κοινού, τα φθηνά υπαλληλάκια των διεθνών τοκογλύφων επιδιώκουν την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής, με απώτερο στόχο το συνταγματικό πραξικόπημα, ώστε να μη συγκροτείται κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με τη συμμετοχή βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου στη Βουλή.

Η ακριβής δήλωση του υπουργού, έχει ως εξής: «η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων». Μεγάλος καημός του, κατά δήλωσή του περήφανου που έχει μασόνους φίλους, Δένδια, το ολοκαύτωμα των Εβραίων! Θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος, ένας Έλληνας υπουργός να επιθυμεί την τιμωρία εκείνων που αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών, όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα δεδηλωμένο, περήφανο φίλο μασόνων. Ούτως ή άλλως, ο συγκεκριμένος, αποδεικνύει καθημερινά πως δε δίνει εξετάσεις στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα σιωνιστικά αφεντικά του, τα οποία απομυζούν τον ιδρώτα του Λαού μας και γυρεύουν την οικονομική και ακολούθως την βιολογική του εξόντωση.

Στο προκείμενο ζήτημα τώρα, είναι βεβαίως απολαυστικό να παρατηρούμε τον κρύο ιδρώτα που έχει λούσει τους υπεύθυνους της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απ' το να βλέπει κανείς τους πρώην «φανατικούς πολιτικούς εχθρούς», να συνενώνονται σε μια ανίερη συμμαχία, προκειμένου να αποτρέψουν το αναπόφευκτο: την επέλαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ηττώνται οι κλέφτες και προδότες του Λαού και της Πατρίδος μας, σε όλα τα επίπεδα. Βλέπουν τα σκανδαλώδη τους προνόμια να απειλούνται, την πολυετή τους ασυδοσία να πλήττεται θανάσιμα, την εξαπάτηση των Ελλήνων να φτάνει στο φινάλε. Βλέπουν ότι έρχεται η ώρα της εκδίκησης του Λαού μας, βλέπουν ότι έρχεται η ώρα των Εθνικιστών!

Η αγωνία των Βενιζέλου και Δένδια τέλος, δίνει την καλύτερη απάντηση στα πληρωμένα ανδρείκελα των εταιρειών δημοσκοπήσεων και στις χαλκευμένες τους μετρήσεις. Προς τι τόση ανησυχία, του καθεστώτος των διεφθαρμένων, για μια Χρυσή Αυγή γύρω ή λίγο πάνω από το 10%; Ή μήπως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καλπάζει ήδη πάνω από το 15%, με συνεχώς αυξητικές τάσεις; Όχι, δε θα δώσουμε ακόμη απάντηση, θα αφήσουμε τα συνεταιράκια της Προδοσίας του Έθνους να βράσουν στο ζουμί τους, έως ότου, υποχρεωθούν οι ίδιοι να αναφωνήσουν: Plaudite, amici, comedia finita est! Ή επί το ελληνικότερον: «χειροκροτήστε, φίλοι, η -μεταπολιτευτική- κωμωδία τελείωσε»!

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: