Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής για παράνομες αλλοδαπές εργαζόμενες στα νοσοκομεία



Αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Αρκαδίας της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Ελένη Σιουρούνη με θέμα την απασχόληση παράνομων αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε σύμφωνα με την Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι υπάρχει "κοινός στόχος με την Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο".
Η συνάντηση επήλθε μετά από επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής Τρίπολης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα. Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθεί τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος, γιατί φαίνεται πως υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα αφού έλεγχοι δεν μπορούν να γίνουν από πλευράς διοίκησης νοσοκομείου, αλλά πρέπει να γίνουν από ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Μάλιστα οι περισσότερες αλλοδαπές δηλώνουν συγγενικά πρόσωπα των ασθενών και επισημαίνουν ότι δεν πληρώνονται. Με την κατάσταση αυτή το κράτος χάνει πάρα πολλά χρήματα, αφού τα ποσά που δίνονται στις αλλοδαπές εργαζόμενες είναι "μαύρα". Η Χρυσή Αυγή θα φέρει το θέμα και στη Βουλή.
Δηλώσεις για τη συνάντηση με τη Χρυσή Αυγή για το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: