Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Απειλούν ψηφοφόρους και δεν τηρούν τις νομοθεσίες τα υπόλοιπα επιτελεία



Ενεργοποιήθηκαν οι κομματικοί μηχανισμοί εν όψει των αυριανών εκλογών για το ύπατο αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παρόλο που η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με τις «αυστηρές»οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών, η πλύση εγκεφάλου και η διεργασία με σκοπό να μαντρίσουν ψηφοφόρους συνεχίστηκε και σήμερα.


Σύμφωνα με δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε στα τηλέφωνα του κινήματος μας από εξοργισμένους συμπολίτες μας, από το πρωί ενοχλούσαν κόσμο. Πιο συγκεκριμένα στάλθηκαν χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα (SMS) από το ΔΗΚΟ και από το Επιτελείο του ΔΗΣΥ, που καλούσαν τον κόσμο να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανα(ν)στασιάδη, σε ΜΗ εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος τους.

Η κινητοποίηση τους όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί. Σύμφωνα με καταγγελία που δεχθήκαμε, άτομο που δήλωσε ανοικτά την στήριξη του προς την δική μας κομματική υποψηφιότητα, απειλήθηκε ότι μετά τις εκλογές θα χάσει την δουλειά του από συγκεκριμένο επιτελείο.
Έχουν επιστρατεύσει όλες τους τις τακτικές με σκοπό να ανακόψουν του ψηφοφόρους που θα στηρίξουν με την ψήφο τους την μοναδική καθαρή υποψηφιότητα, αυτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και την ραγδαία του άνοδο του.

Ας ελπίσουμε ότι θα τηρηθούν οι νομοθεσίες που επιβάλουν σχετικές κυρώσεις όπως αυτές προβλέπονται, σύμφωνα με τα άρθρα 63 (Ι)(α) και(β) του περί Εκλογής Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων Νόμου, οι διατάξεις του οποίου εφαρμόζονται, τηρούμενων των αναλογιών, δυνάμει του άρθρου 41Α του περί Εκλογής Νόμου, στις Προεδρικές Εκλογές.
http://www.elamcy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: