Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ξεμπρόστιασε την ΝΔ και τους... “αυθαίρετους” βουλευτές της ο Ηλίας Παναγιώταρος!!




Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας στην διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου αναφορικά με τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στις πολεοδομίες και το ζήτημα των αυθαιρέτων.


Απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σταύρο Καλαφάτη δήλωσε αυτολεξεί": Καταρχήν, θα θέλαμε να προτείνουμε στον κ. Υπουργό ότι θα ήταν καλό να αλλάξει την κυρία Πιπιλή της Ν.Δ., που μιλούσε για τα αυθαίρετα, γιατί όπως κοιτάξαμε τώρα και είδαμε, έχει πληρώσει ένα πρόστιμο στην Πολεοδομία Ζαχάρως, η Φωτεινή Πιπιλή και δύο συγγενικά της πρόσωπα, με την απόφαση 1530/30/11ος 2009, για ένα αυθαίρετο το οποίο είχε κοντά στις όχθες του Ποταμού Νέδα. Δεν είναι να μιλάει κάποιος για αυθαίρετα, ενώ ο ίδιος έχει δώσει το αντίθετο παράδειγμα. Αυτό ισχύει, φυσικά και για άλλους πολιτικούς και για άλλα πολιτικά πρόσωπα, που θα πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα, για να μπορούμε να επιβάλουμε πρόστιμα σε άλλους, να κατεδαφίσουμε, να παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες θα είναι σωστές, αλλά θα ενοχλήσουν πολλούς και πάει λέγοντας. Μάλιστα, η κυρία Πιπιλή είχε κάνει και προσπάθειες, ώστε να μη βγει η υπόθεσή της στα ΜΜΕ, μέσω της ΕΣΗΕΑ και αλλού".

Για του λόγου το αληθές παραπέμπουμε σε σχετικό δημοσίευμα. Η κα Πιπιλή αρκέστηκε να απειλήσει μέσω twitter, γράφοντας: "Χρυσαυγίτη Παναγιώταρε,συκοφαντείς 2 πρόσωπα που μάλιστα δεν είναι βουλευτές; Χρειάζεσαι ποινικολόγο. Δε σε καλύπτει ασυλία." Επί του θέματος όμως, μην έχοντας κάτι ουσιαστικό να απαντήσει, τήρησε σιγήν ιχθύος.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: