Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μπολσεβικισμός σημαίνει ανθελληνισμός


Μπολσεβικισμός σημαίνει ανθελληνισμός
Όσοι νομίζουν ότι μόνον οι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδος δρουν συστηματικώς κατά του Λαού και της Πατρίδος, πλανώνται οικτρά. Στην μαρτυρική μεγαλόνησο, στο νοτιότερο τμήμα της μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, η κομμουνιστική κυβέρνηση του Χριστόφια, κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επιβληθεί διά της κρατικής βίας ο αφελληνισμός. Κύριος στόχος του ανθελληνικού ΑΚΕΛ, ο χώρος της εκπαίδευσης, τα σχολεία στα οποία φοιτούν τα ελληνόπουλα της Κύπρου.
Γονείς μαθητών, προφανώς μαρξιστικών καταβολών, προσέφυγαν στην επιτροπή προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, απαιτώντας το δικαίωμα να απαλλαχθούν τα παιδιά τους από το μάθημα των θρησκευτικών. Η επίτροπος για το παιδί, Λήδα Κουρσουμπά, καθώς και η επίτροπος διοικήσεως, παρενέβησαν δικαιώνοντας τους γονείς και αναγνωρίζοντας στους μαθητές το δικαίωμα να απαλλάσσονται από τα θρησκευτικά. Το ζήτημα το οποίο προέκυψε με το μάθημα των θρησκευτικών, έγινε η αφορμή για μια συνολικότερη επίθεση των ανθελληνικών δυνάμεων κατά της ελληνικής εθνικής συνείδησης.
Συγκεκριμένα, η επίτροπος για το παιδί ξεκίνησε μια εκστρατεία προπαγάνδας, ενάντια στην ιστορική μνήμη του κυπριακού Ελληνισμού, επιδιώκοντας την αποκοπή της νέας γενιάς από τους εθνικούς αγώνες των προγόνων τους. Ειδικότερα, η κυρία Κουρσουμπά εισηγήθηκε την απαγόρευση των επισκέψεων των μαθητών δημοτικού στον ιερό χώρο των Φυλακισμένων Μνημάτων, με την αιτιολογία πως η συγκεκριμένη σχολική επίσκεψη προκαλεί στους μαθητές ψυχολογικά τραύματα!
Η «ευαισθητοποιημένη» προστάτιδα της παιδικής ψυχής, Κουρσουμπά, ισχυρίζεται πως η θέα της αγχόνης και των τάφων των ηρώων αγωνιστών της ΕΟΚΑ, από τα παιδικά μάτια, προκαλεί δυσφορία εξαιτίας της σκληρότητάς της, ενώ δύναται να προξενήσει ψυχολογικά τραύματα, τα οποία φυσικά η επίτροπος επιθυμεί να αποτρέψει… Βεβαίως η ιδιαίτερη αυτή «επιστημονική»(πάνω απ’ όλα!) προσέγγιση, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την βομβαρδιστική προπαγάνδιση από κάθε κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα, στο ζήτημα του εβραϊκού ολοκαυτώματος. Σε αυτή την περίπτωση, καθίσταται επιβεβλημένη η βίωση από τους μαθητές του δράματος του εβραϊκού λαού, ανεξαρτήτως των ψυχολογικών τραυμάτων που μπορεί να προκύψουν, από την παρουσίαση των εικόνων των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Δύο μετρά και δύο σταθμά λοιπόν, από τους δήθεν ανθρωπιστές οι οποίοι «κόπτονται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Στη προκειμένη περίπτωση, η παρέμβαση της επιτρόπου έγκειται στην απόπειρα επιβολής της ανθελληνικής τρομοκρατίας του καθεστώτος Χριστόφια. Τα Φυλακισμένα Μνήματα, δεν είναι παρά ο ιερός χώρος στον οποίο βασανίσθηκαν και ακολούθως ετάφησαν από τις απάνθρωπες βρετανικές δυνάμεις της αποικιοκρατίας, οι μαχητές του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνος, ο οποίος απέβλεπε στην Ένωση της μεγαλονήσου με την Ελλάδα. Οι χρυσές σελίδες της Ιστορίας του κυπριακού Ελληνισμού συνδέονται άρρηκτα με το χώρο όπου ανεδείχθησαν ταυτοχρόνως, ο υπανθρωπισμός των Βρετανών και το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, η οποία δεν φείδεται των μεγαλύτερων θυσιών, προκειμένου να κατακτήσει τη λευτεριά της. Ο σκοπός λοιπόν εκείνων που χρησιμοποιούν τα δικαιώματα του παιδιού, για να καλύψουν το ανθελληνικό τους μίσος, δεν είναι άλλος από την επιχειρούμενη αποκοπή των ελληνοπαίδων της Κύπρου από τις ελληνικές τους ρίζες, τις οποίες ρίζες πότισαν με το αίμα της θυσίας τους, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: