Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Αθίγγανοι ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο..γυναίκα αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ για να διαφύγουν!!




Το… ράλι που έκανε ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας στους δρόμους της Θήβας κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το σταματήσουν.
Ο 22χρονος αθίγγανος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και, με τους επικίνδυνους ελιγμούς του, προκάλεσε αλλεπάλληλες συγκρούσεις με σταθμευμένα οχήματα!


Παρ’ όλα αυτά, συνέχισε την πορεία του ως τη στιγμή που έπεσε σε μια κολώνα της Δ.Ε.Η. και ακινητοποιήθηκε! Όμως, ούτε τότε έδειξε διάθεση να παραδοθεί. Μαζί με μια 36χρονη συγγενή του που επέβαινε στο αυτοκίνητο αντιστάθηκαν σθεναρά στη σύλληψη και μάλιστα επιτέθηκαν σε μια 24χρονη αστυνομικό την οποία τραυμάτισαν χτυπώντας την με γροθιές, τόσο δυνατά που το αποτέλεσμα ήταν να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας!

Οι δυο αθίγγανοι εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Θηβών όπου ανακρίνονται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε.

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: