Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του παρεμπορίου των λαθρομεταναστών...!!



Κάλεσμα σε συγκέντρωση υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ του ελεύθερου παρεμπορίου τους και για την (πολυπόθητη από πολλούς, αλλά αδύνατη ως φαίνεται…) ανάσχεση της Χρυσής Αυγής...

απηύθυνε η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ (στην πραγματικότητα, Επιτροπή υπέρ των δικαιωμάτων τρομοκρατών, πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστών και εγκληματιών λαθρομεταναστών), με αφορμή τον θάνατο που βρήκε λαθρομετανάστης που έκανε παρεμπόριο στο Θησείο το προηγούμενο Σάββατο, όταν καταδιώχθηκε από δημοτικούς αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει από τις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Ιδού τα αίσχη τους:

«Ασυδοσία του πλούτου, ποινικοποίηση της φτώχειας, ανηλεές κυνηγητό εναντίον εργαζομένων και φτωχών – ακόμα και μέχρι θανάτου. Αυτός ο εν εξελίξει εκφασισμός, άλλοτε με προμετωπίδα την «πάταξη του παραεμπορίου», άλλοτε με σημαία τη «μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση», κοστίζει πλέον ανθρώπινες ζωές.

Λίγες μόλις μέρες μετά τη δολοφονία από ακροδεξιούς του 27χρονου εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν, ένας ακόμα μετανάστης, ο μικροπωλητής Μπαμπακάρ Ντιάε, χάνει τη ζωή του έπειτα από καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο.

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 6:οο μμ, μπροστά στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο, μεταναστευτικές κοινότητες και αντιρατσιστικές οργανώσεις. Η μαζική κινητοποίηση και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να ανακοπεί το σπιράλ του εκφασισμού, να ανασχεθεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής…».

Απορία: καμιά συγκέντρωση υπέρ των Ελλήνων και των δικαιωμάτων τους θα κάνουν οι λαθρολάγνοι του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ;

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια: